প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নিউ দিল্লি লিদরস দিক্লারেসন চৎনদুনা পুৱারি শেম্লে: প্রধান মন্ত্রী
09 SEP 2023 6:50PM by PIB Imphal
নিউ দিল্লি লিদরস দিক্লারেসন চৎনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মখোয়না মতেং পাংখিবা অমসুং শৌগৎপগীদমক জি-২০ মেম্বর লৈবাকশিংদা মহাক্না তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
নিউ দিল্লি লিদরস দিক্লারেসনগী দিজিতেল কপি অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নিউ দিল্লি লিদরস দিক্লারেসন চৎনদুনা পুৱারি শেম্লে। অপুনবা ৱাখল্লোন অমদা, হেন্না ফবা, হেন্না নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং নুংশিন্নবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐখোয় ৱাশক্লে। মতেং পাংখিবা অমসুং শৌগৎপগীদমক জি-২০ মেম্বর লৈবাকশিংদা ঐগী তৌবীমল খঙবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
History has been created with the adoption of the New Delhi Leaders’ Declaration: PM
09 SEP 2023 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the adoption of the New Delhi Leaders’ Declaration and expressed his gratitude to all fellow G20 members for their support and cooperation.
Sharing the digital copy of the New Delhi Leaders’ Declaration, the Prime Minister posted on X:
“History has been created with the adoption of the New Delhi Leaders’ Declaration. United in consensus and spirit, we pledge to work collaboratively for a better, more prosperous, and harmonious future. My gratitude to all fellow G20 members for their support and cooperation.”