অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
২০১৯-২০দগীনা ২০২২-২৩ ফাওবগী মনুংদা এন.ই.এস.আই.দি.এস.গী মখাদা লুপা করোর ২২৭৩.৪৪গী পুন্না প্রোজেক্ত ১০৮ সেঙ্কশন তৌখ্রে
31 JUL 2023 4:12PM by PIB Imphal
নোর্থ ইস্ত স্পেসিয়েল ইনফ্রাস্ত্রকচর দেবেলপমেন্ত স্কীম (এন.ই.এস.আই.দি.এস.)গী মখাদা ৱাতর সপ্লাই, পাৱর, কনেক্তিবিতী অমসুং মরু ওইনা তুরিজমবু য়োকখৎপা প্রোজেক্তশিং অমসুং এজুকেশন অমসুং হেল্থকী প্রিআমরী অমসুং সেকেন্দরী সেক্তরশিংগী সোসিয়েল সেক্তরগা মরি লৈনবা সেক্তরশিংদগী প্রোজেক্তশিং সেঙ্কশন তৌখ্রে। ২০১৯-২০দগীনা ২০২২-২৩ ফাওবগী মনুংদা এন.ই.এস.আই.দি.এস.গী মখাদা লুপা করোর ২২৭৩.৪৪গী পুন্না প্রোজেক্ত ১০৮ সেঙ্কশন তৌখ্রে।
মসিগী ই-পাউ অসি মিনিস্ত্রী ওফ দেবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী জি. কিশন রেদীনা ঙসি লোক সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।

Ministry of Development of North-East Region
Total of 108 projects worth Rs.2273.44 crore have been sanctioned under NESIDS during the period from 2019-20 to 2022-23
31 JUL 2023 4:12PM by PIB Delhi
Under the North East Special Infrastructure Development Scheme (NESIDS) projects are sanctioned from the sectors relating to water supply, power, connectivity and specially the projects promoting tourism and social sector of primary and secondary sectors of education and health. A total of 108 projects worth Rs.2273.44 crore have been sanctioned under NESIDS during the period from 2019-20 to 2022-23.
This information was given by Union Minister for Ministry of Development of North Eastern Region Shri G. Kishan Reddy in a written reply in Lok Sabha today.