Ministry of Textiles
Central Cottage Industries Corporation of India on-boarded to ONDC; to expand market presence and make Handicrafts and Handloom products easily accessible to customers
CCIC organizes ‘Mega Sale’ promotional campaign from 8th-23rd July 2023
09 JUL 2023 12:53PM by PIB Delhi
On the occasion of the collaboration of Central Cottage Industries Corporation of India Ltd. (CCIC), a Public Sector Undertaking under the Ministry of Textiles with Open Network for Digital Commerce (ONDC) and opening of ‘Mega Sale’ promotional campaign, CCIC had organised a grand event in its showroom at Jawahar Vyapar Bhawan, Janpath, New Delhi yesterday.
Smt. Rachna Shah, Secretary, Ministry of Textiles launched the boarding of CCIC on ONDC digital platform and inaugurated the “Mega Sale” in the presence of Shri Ajay Gupta, Joint Secretary, Ministry of Textiles & MD CCIC; Shri T. Koshy, MD & CEO, ONDC; and other Senior Officials.
CCIC’s collaboration with ONDC signifies CCIC's commitment to expanding its market presence and making its exquisite range of Handicrafts and Handloom products easily accessible to customers across various buyer apps within the ONDC network.
CCIC to support artisans and weavers and to contribute towards the vision of Atmanirbhar Bharat and Vocal 4 Local initiatives has organized ‘Mega Sale’ promotional campaign from 08th-23rd July 2023. In this campaign up to 30% discount has been offered on handicraft & handloom products to promote traditional art, craft and craft persons of India. Each product is genuine, exclusive and authentic and with the assurance of authenticity, quality and value for money the promotional sale will be on till 23rd July, 2023. 10:00 AM to 07:00 PM (All Days).
Central Cottage Industries Corporation of India Ltd. (CCIC), a Public Sector Undertaking under the Ministry of Textiles is engaged in the promotion and retail marketing of best of authentic Indian Handloom and Handicraft products through its showrooms in New Delhi, and other metropolitan cities.

তেক্সতাইল মন্ত্রালয়
সেন্ত্রেল কোত্তেজ ইন্দস্ত্রিজ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়ানা ও.এন.দি.সি. ওন-বোর্দ তৌখ্রে; মার্কেত প্রজেন্স পাকথোক চাউথোকহনগনি অমদি হেন্দিক্রাফ্ত অমদি হেন্দলুম পোত্থোকশিং কস্তমরশিংদা লায়না য়ৌহনগনি
সি.সি.আই.সি.না জুলাই ৮-২৩, ২০২৩ ফাওবা ‘মেগা সেল’ প্রমোস্নেল কেম্পেন পাঙথোক্লি
09 JUL 2023 12:53PM by PIB Imphal
তেক্সতাইল্স মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা পব্লিক সেক্তর অন্দরতেকিং অমা ওইরিবা সেন্ত্রেল কোত্তোজ ইন্দস্ত্রিজ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদ (সি.সি.আই.সি.)গা ওপন নেতৱর্ক ফোর দিজিতেল কম্মর্স (ও.এন.দি.সি.)গা অনিগী কোল্লাবোরেসন অমদি ‘মেগা সেল’ প্রমোস্নেল কেম্পেন হৌদোকপগী থৌরমদা, সি.সি.আই.সি.না ঙরাং নই দিল্লীগী জনপথকী জৱাহর ব্যাপার ভবন্দা লৈবা মখোয়গী সোরুমদা অচৌবা থৌরম অমা পাঙথোকখ্রে‍।
তেক্সতাইল্স মন্ত্রালয়গী সেক্রেতরী, শ্রীমতী রচনা সাহনা, তেক্সতাইল্স মন্ত্রালয়গী জোইন্ত সেক্রেতরী অমদি সি.সি.আই.সি.গী এম.দি. শ্রী অজয় গুপ্তা, ও.এন.দি.সি.গী এম.দি. অমদি সি.ই.ও. শ্রী তি. কোসী; অমসুং অতৈ মকোক থোংবা ওফিসিএলশিং য়াওবা থৌরম অমদা ও.এন.দি.সি. প্লেতফোর্মদা সি.সি.আই.সি.বু ওনবোর্দ তৌখ্রে অমদি “কেগা সেল” হৌদোকখ্রে‍।
সি.সি.আই.সি.না ও.এন.দি.সি.গা খুৎশম্ননা চৎমিন্নবসিনা মাগী মার্কেত প্রজেন্স পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমদি মাগী হেন্দিক্রাফ্ত অমসুং হেন্দলুমগী নীংথিরবা পোত্থোকশিংবু ও.এন.দি.সি. নেতৱর্কতা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা বাইয়র এপশিংদা লৈরিবা কস্তমরশিংদা লায়না ফংহন্নবা সি.সি.আই.সি.গী ফিরেপ্পু তাক্লি‍।
সি.সি.আই.সি.না খুৎহৈবশিং অমদি ফিশাবীশিংবু ঙাক্লৌ পীননবা অমদি আত্মনিরভর ভারতকী মঙলান অমদি ভোকেল ৪ লোকেল থৌরাংবু মায় পাকহনবদা থৌদাং লৌনবগীদমক জুলাই ০৮-২৩, ২০২৩ ফাওবা ‘মেগা সেল’ প্রমোস্নেল কেম্পেন পাঙথোক্লি‍। কেম্পেন অসিদা ভারতকী ত্রেদিস্নেল আর্ত, ক্রাফ্ত অমসুং ক্রাফ্ত পর্সনশিংবু য়োকখৎনবগীদমক হেন্দিক্রাফ্ত অমদি হেন্দলুম পোত্থোকশিংদা ৩০% ফাওবগী দিস্কাউন্ত পীরি‍। পোত্থোক খুদিংমক তশেং তশেংবা, তোপ তোপ্পা অমদি অশেংবা ওইবগা লোয়ননা ওথেন্তিসিতী, ক্বালিতী অমদি শেলগা চুনবা ওইহন্নবগী থাজবা পীদুনা প্রমোস্নেল সেল অসি জুলাই ২৩, ২০২৩ ফাওবা অয়ুক পুং ১০:০০ দগী নুমিদাংৱাইরম পুং ১৭:০০ ফাওবা (নুমিৎ খুদিংগী) পাঙথোক্কনি‍।
তেক্সতাইল্স মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা পব্লিক সেক্তর অন্দরতেকিং অমা ওইরিবা সেন্ত্রেল কোত্তেজ ইন্দস্ত্রিজ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদ (সি.সি.আই.সি.)না নই দিল্লীদা অমদি অতৈ মেত্রোপোলিতন সিতীশিংদা লৈবা মখোয়গী সোরুমশিংগী খুত্থাঙদা খ্বায়দগী অশেংবা ভারতকী হেন্দলুম অমদি হেন্দিক্রাফ্তকী প্রমোসন অমদি রিতেল মার্কেতিংগী থবক্তা চঙশিল্লি‍।