Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hails highest Egyptian state honor to Prime Minister Shri Narendra Modi
Epic success of Prime Minister Shri Narendra Modi ji as a statesman of global aura is now adorned with another honor as Egypt bestows its highest state honor, 'The Order of Nile Award,' on Modi Ji
Modi Ji is the only Indian PM to receive a maximum number of such awards from other countries
25 JUN 2023 6:20PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has hailed highest Egyptian state honor to Prime Minister Shri Narendra Modi. In his tweet Shri Amit Shah said that “The epic success of Prime Minister Shri Narendra Modi ji as a statesman of global aura is now adorned with another honor as Egypt bestows its highest state honor, 'The Order of Nile Award,' on Modi Ji. Modi Ji is the only Indian PM to receive a maximum number of such awards from other countries”.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ইজীপ্তকী খ্বাইদগী ৱাংবা মনাগা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
ইজীপ্তনা মোদী জীদা ইজীপ্তকী খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী মনা ‘দ ওর্দর ওফ নাইল এৱার্দ’গা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অসিনা মালেমগী থাক্তা শকখঙনরবা লৈঙাক্কী লুচিংবা অমা ওইনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীগী থোইদোক-হেন্দোকপা মাইপাকপা অদুবু অমুক্কশু হেন্না ইকাইখুম্নবীখ্রে
মোদী জীনা অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী মশিং খ্বাইদগী য়াম্না অসিগুম্বা মনাশিং অসি ফংবা ভারতকী অমত্তা ঙাইরবা প্রধান মন্ত্রীনি
25 JUN 2023 6:20PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ইজীপ্তকী খ্বাইদগী ৱাংবা মনাগা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্কী ত্বীত্তা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি “ইজীপ্তনা মোদী জীদা ইজীপ্তকী খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী মনা ‘দ ওর্দর ওফ নাইল এৱার্দ’গা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অসিনা মালেমগী থাক্তা শকখঙনরবা লৈঙাক্কী লুচিংবা অমা ওইনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীগী থোইদোক-হেন্দোকপা মাইপাকপা অদুবু অমুক্কশু হেন্না ইকাইখুম্নবীখ্রে। মোদী জীনা অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী মশিং খ্বাইদগী য়াম্না অসিগুম্বা মনাশিং অসি ফংবা ভারতকী অমত্তা ঙাইরবা প্রধান মন্ত্রীনি”।