কল্চর মন্ত্রালয়
জুন ২১, ২০২৩ দা কলচর মিনিস্ত্রিনা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাংথোক্কনি
20 JUN 2023 4:31PM by PIB Imphal
জুন ২১, ২০২৩ দা কলচর মিনিস্ত্রিনা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাংথোক্কনি। মিনিস্ত্রিগী মখাদা লৈবা ওর্গনাইজেসনশিং, এত্তেচ ওফিসশিং, সর্বোদিনেত ওফিসশিং অমসুং ওতোনোমস বোদিশিং অয়াবা পীরবা চপ মান্নবা চৎন-কাংলোন ঙাক্তুনা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাংথোক্নবা মিনিস্ত্রিনা পাউতাক পীখ্রে। মীয়াম পাক-শন্না শরুক য়াবা ঙম্নবা এ.এস.আইগী সর্কল ওফিসশিংগী মতেংগা লোয়ননা মশক নাইবা মফমশিংদা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাংথোক্নবা থৌরাং তৌরে। নিউ দিল্লিগী পুরানা কিলাদা পাংথোক্কদবা থৌরমদা কলচরগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রীমতি মীনাক্সি লেখি শরুক য়াগনি। মালেমগী য়োগ নুমিৎকী থৌরমশিংদা কলচর মিনিস্ত্রিগী স্তাফ অমসুং ওফিসিএলশিং অমসুং দিল্লিদা লৈবা কলচর মিনিস্ত্রিগী অতোপ্পা লুপশিং শরুক য়াগনি।
পঞ্জাব, জলান্ধরগী নুরমহল সারাইদা পাংথোক্কদবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ থৌরমদা কলচরগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী অর্জুন রাম মেঘৱালনা চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়াগনি। কলচর মিনিস্ত্রিগী লুপশিংনা মখোয় মখোয়গী হেদক্বাতরশিংদা কলচরগী থৌরমশিং পাংথোক্কনি। মালেমগী য়োগ নুমিৎ মাইপাক্নবা অমসুং মীপুম খুদিংমক হকচাং ফহন্নবা অমসুং মীওই খুদিংমক হকশেলগী খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা অমসুং হকশেল অমসুং নুংঙাই-য়াইফবগী স্তেনেবল দিবলপমেন্ত গোল ফংনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং মালেমগী উৎনবা কলচর মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে।

Ministry of Culture
Ministry of Culture to celebrate the International Day of Yoga on 21st June 2023
20 JUN 2023 4:31PM by PIB Delhi
Ministry of Culture would be celebrating the International Day of Yoga on 21st June 2023. All the organizations -attached offices, subordinate offices, and autonomous bodies- under the ministry have been directed to observe IDY with full participation following the approved Common Yoga Protocol. It has also been proposed to observe IDY 2023 at iconic sites with the help of circle offices of ASI which would enable wider reach and participation. In Purana Qila, New Delhi – Minister of State for Culture Smt. Meenakshi Lekhi will grace the occasion. Ministry of Culture staff and officials and other Ministry of Culture organizations in Delhi would take part in the IDY celebrations.
In Nurmahal Sarai, Jalandhar, Punjab –, Minister of State for Culture Shri Arjun Ram Meghwal will be the Chief Guest and leading the IDY celebrations. All organizations of Ministry of Culture will also be conducting many cultural events and programs as well in their respective headquarters. Ministry of Culture is committed to make International Day of Yoga a grand success and to show India's unity globally for the cause of 'Public Health' and our commitment to Universal Health Coverage and Sustainable Development Goal of Good Health and well being.