হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রালয়না মনিপুরগী মীয়ামগী হকশেলগা মরি লৈননা পাঈখৎলিবা থবক-থৌরমশিং অদুবু মতেং পাংনবা দোক্তরশিংগী তীম থাখ্রে
তীম অদুদা এ.আই.আই.এম.এস. কলয়ানি, এ.আই.আই.এম.এস. গুৱাহাতি অমসুং নেগ্রিম্স শিল্লোংদগী দোক্তরশিং য়াওরি
থারক্লবা দোক্তরশিং অদু সর্জরী, সাইকিয়াত্রী, মেদিসিন, ওবস অমসুং গাইনেকোলোজী, পেদিয়াত্রিক, য়ুরোলোজী অমসুং ইমর্জেন্সী কিয়রদা স্পেসিয়েলাইজ ওইরবা দোক্তরশিংনি
31 MAY 2023 7:17PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রী, দা. মন্সুখ মান্দৱিয়াগী লমজিং-লমতাক মখাদা হকশেল মন্ত্রালয়না খুদক্তগী থবক তৌবা হৌহন্দুনা মনিপুরদা দোক্তরশিংগী তীম কয়া অমা থাখ্রে।
সর্জরী, সাইকিয়াত্রী, মেদিসিন, ওবস অমসুং গাইনেকোলোজী, পেদিয়াত্রিক, য়ুরোলোজী অমসুং ইমর্জেন্সী কিয়রদা স্পেসিয়েলাইজ ওইবা দোক্তর মরি মরিনা শাবা, দোক্তরশিংগী তীম তরুক্না রাজ্য অসিদা চত্থরিবা ইরাং অসিনা মরম ওইরগা শোকহল্লবশিংদা হেল্থ ফেসিলিতীশিং পীবদা রাজ্য অসিগী মতেং পাংলগনি।
তীম অদুদা এ.আই.আই.এম.এস. কলয়ানি, এ.আই.আই.এম.এস. গুৱাহাতি অমসুং নেগ্রিম্স শিল্লোংদগী দোক্তরশিং য়াওরি *****

Ministry of Health and Family Welfare
Union Health Ministry deputes team of doctors to support Manipur’s public Health Efforts
Teams consist of doctors from AIIMS Kalyani, AIIMS Guwahati and NEIGRIMS Shillong
Deputed doctors specialize in surgery, psychiatry, medicine, obs & gynecology, pediatric, urology and emergency care
31 MAY 2023 7:17PM by PIB Delhi
Ministry of Health, under the direction of Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya has deployed several teams of doctors to Manipur with immediate effect.
Six teams of doctors, with four doctors each specialising in surgery, psychiatry, medicine, obs & gynecology, pediatric, urology and emergency care will support the state to provide health facilities, that have been adversely impacted due to the ongoing strife in the State.
The teams consist of doctors from AIIMS Kalyani, AIIMS Guwahati and NEIGRIMS Shillong.