রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
নেস্নেল হাইৱেজ এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর দেবেলপমেন্ত কোর্পোরেশন লিমিতেদ (এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.) অমসুং আই.আই.তি. গুৱাহাতিগী মরক্তা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখ্রে
26 MAY 2023 4:20PM by PIB Imphal
মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা ২০২৩গী মে ২৫দা ভীদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা নেস্নেল হাইৱেজ এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর দেবেলপমেন্ত কোর্পোরেশন লিমিতেত (এন.ঐচ.আই.সি.দি.সি.এল.) অমসুং আই.আই.তি. গুৱাহাতিগী মরক্তা খুৎয়েক পীনখ্রে।
মসিগী কোলাবোরেশন অসিনা সিভিল ইঞ্জিনীয়রিং, রোদ কনস্ত্রক্সন, প্লানিং অমসুং দিজাইনদা মখোয়না লৌখিবা থৌদাংশিং অদুগীদমক্তা খঙনরিবা য়াম্না ফিদম্নিংঙাই ওইরবা ইনস্তিত্যুত অমা ওইরিবা, আই.আই.তি. গুৱাহাতিনা হায়রিবা হিরমশিং অসিদা রিসর্চ অমসুং দেবেলপমেন্ত (আর.অমসুং দি.)দা মতেং পাংনবা মখোয়গী এক্সপর্তিজ অদুবু শিজিন্ননবা পান্দম থম্লি। এম.ও.য়ু. অসি আই.আই.তি গুৱাহাতিগী দাইরেক্তর, প্রোফেসর পরামেশ্বর কে. আইয়র অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.গী মেনেজিং দাইরেক্তর, শ্রী চঞ্চল কুমারনা খুৎয়েক পীনখি।
এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল., ভারত সরকারগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা সি.পি.এস.ই. অসিনা য়াম্না শাথিবা ক্লাইমেতিক অমসুং জিয়োগ্রাফিকেল কন্দিশনশিংদা হাইৱেশিং শেম্বগী হিরম অসিদা থেংনরিবা শিংনবশিং অদুবু কোহন্নবগী পাম্বৈশিং পুথোক্নবা অমসুং তেক্নোলোজীগী অনৌবা ইনোভেশনশিং প্রোমোত তৌনবা য়াম্না থৱাই য়াওনা ইন্নোভেতিব ওইবা তেক্নোলোজীশিং থিজিল্লি অমসুং প্রোমোত তৌরি।

Ministry of Road Transport & Highways
MoU signed between National Highways & Infrastructure Development Corporation Ltd (NHIDCL) and IIT Guwahati
26 MAY 2023 4:20PM by PIB Delhi
A Memorandum of Understanding (MoU) was signed between National Highways & Infrastructure Development Corporation Ltd (NHIDCL) and IIT Guwahati through a Video Conferencing session on May 25, 2023.
This collaboration aims to leverage the expertise of IIT Guwahati, a prestigious institute known for its contributions to civil engineering, road construction, planning, and design, to facilitate research and development (R&D) in these areas. The MoU was signed by Professor Parameswar K. lyer, Director of IIT Guwahati and Shri Chanchal Kumar, Managing Director of NHIDCL.
The (NHIDCL), a CPSE under the Ministry of Road Transport & Highways, Government of India, is actively seeking and promoting innovative technologies to address the challenges and promote technological innovations in the field of construction of highways under extreme climatic and geographical conditions.