Ministry of Women and Child Development
Online training programme on ‘Prevention of Trafficking of Women & Children’ and ‘Sexual Harassment of Women at Workplace Act, 2013’ held at NIPCCD Regional Centre, Mohali
NIPCCD conducts workshop on 'Protecting Children from Online Abuse' for the Educators of SCERT at DIET
26 MAY 2023 4:50PM by PIB Delhi
An online training programme on ‘Prevention of Trafficking of Women & Children’ was organized for Officials of the Anganwadi Services Scheme at NIPCCD Regional Centre, Mohali from 23rd to 24th May, 2023. Another online training programme on ‘Sexual Harassment of Women at Workplace Act, 2013’ was organized for the School Principals & Members of Internal Committee on 25 May, 2023 at NIPCCD Regional Centre, Mohali. A total of 62 participants attended the programme.
Taking a step further in the Campaign to Protect Children from Cybercrime, a Workshop on 'Protecting Children from Online Abuse' for the Educators of SCERT at DIET was organized from 22-24 May, 2023 at NIPCCD, New Delhi. 61 teachers participated in the workshop.
Online Training Programmes & Orientation Workshop on JJ Act & Rules & Adoption Regulations and POCSO Act, 2012 were organized at Regional Centre, Guwahati & Regional Centre Bengaluru respectively.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
'প্রিভেন্সন ওফ ত্রাফিক্কিং ওফ ৱুমেন এন্দ চীলদ্রেন' অমদি 'সেক্সুএল হরাসমেন্ত ওফ ৱুমেন এত ৱর্কপ্লেস এক্ত, ২০১৩' গী মতাঙদা নুপীশিংগী ওইবা ওনলাইন ত্রেনিং প্রোগ্রাম মোহালীদা লৈবা এন.আই.পি.সি.সি.দি. রীজনেল সেন্তরদা পাঙথোকখ্রে
এন.আই.পি.সি.সি.দি.না 'প্রোতেক্তিং চীলদ্রেন ফ্রোম ওনলাইন এব্যুজ' হায়বা হীরমদা দি.আই.ই.তি.দা লৈরিবা এস.সি.ই.আর.তি.গী ইদুকেতরশিংগী ওইবা ৱর্কসোপ পাঙথোকখ্রে
26 MAY 2023 4:50PM by PIB Imphal
'প্রিভেন্সন ওফ ত্রাফিক্কিং ওফ ৱুমেন এন্দ চীলদ্রেন' গী মতাঙদা অঙ্গনৱাদী সর্ভিস স্কীমগী ওফিসিএলশিংগী ওইবা ওনলাইন ত্রেনিং প্রোগ্রাম মোহালীদা লৈবা এন.আই.পি.সি.সি.দি. রীজনেল সেন্তরদা মে ২৩ দগী ২৪, ২০২৩ ফাওবা পাঙথোকখ্রে‍। 'সেক্সুএল হরাসমেন্ত ওফ ৱুমেন এত ৱর্কপ্লেস এক্ত, ২০১৩' হায়বসিদা স্কুল প্রিন্সিপালশিং অমদি ইন্তরনেল কম্মিতীগী মেম্বরশিংগী ওইবা অতোপ্পা ওনলাইন ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমসি মে ৩৫, ২০২৩দা মোহালীগী এন.আই.পি.সি.সি.দি. রীজনেল সেন্তরদা পাঙথোকখি‍। পুন্না মীওই ৬২না থৌরমদুদা শরুক য়াখি‍।
অঙাংশিংবু সাইবরক্রাইমদগী ঙাকথোক্নবগী কেম্পেনগী মখাদা দি.আই.ই.তি.দা লৈরিবা এস.সি.ই.আর.তি.গী ইদুকেতরশিংগী ওইবা ৱর্কসোপ অমসু মে ২২-২৪, ২০২৩দা এন.আই.পি.সি.সি.দি., নই দিল্লীদা পাঙথোকখি‍। ওজা ৬১না ৱর্কসোপ অদুদা শরুক য়াখি‍।
জে.জে. এক্ত অমদি রুল্স এন্দ এদোপ্সন রিগুলেসন্স, অমদি পোকসো এক্ত, ২০১২কী মতাঙদা ওনলাইন ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমদি ওরিএন্তেসন ৱর্কসোপসু রিজনেল সেন্তর গুৱাহাতী অমদি রিজনেল সেন্তর বেঙ্গলুরুদা মথং শিৎনা পাঙথোকখি‍।