গৃহ মন্ত্ৰালয়
নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/এনকে, নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/ৰিফৰ্মেচন আৰু নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/কে-খাংগোৰ সৈতে যুদ্ধবিৰতি চুক্তিৰ সম্প্ৰসাৰণ
06 APR 2023 7:05PM by PIB Guwahati
ভাৰত চৰকাৰ আৰু নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/এনকে (NSCN/NK), নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/ৰিফৰ্মেচন (NSCN/R) আৰু নেচনেল ছ’চিয়েলিষ্ট কাউন্সিল অৱ নাগালেণ্ড/কে-খাংগোৰ (NSCN/K-Khango) মাজত যুদ্ধবিৰতি চুক্তি কাৰ্য্যকৰী হৈ আছে।
এনএছচিএন/এনকে আৰু এনএছচিএন/আৰৰ সৈতে ২৮ এপ্ৰিল, ২০২৩ ৰপৰা ২৭ এপ্ৰিল, ২০২৪লৈ আৰু এনএছচিএন/কে-খাংগোৰ সৈতে ১৮ এপ্ৰিল, ২০২৩ ৰপৰা ১৭ এপ্ৰিল, ২০২৪লৈ আৰু এবছৰলৈ যুদ্ধবিৰতি চুক্তিৰ সম্প্ৰসাৰণৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰা হৈছে। এই চুক্তিসমূহ ২০২৩ৰ ৬ এপ্ৰিলত স্বাক্ষৰিত হয়।

Ministry of Home Affairs
Ceasefire Agreements with National Socialist Council of Nagaland/NK, National Socialist Council of Nagaland/ Reformation and National Socialist Council of Nagaland/K-Khango extended
06 APR 2023 7:05PM by PIB Delhi
Ceasefire Agreements are in operation between Government of India and National Socialist Council of Nagaland/NK (NSCN/NK), National Socialist Council of Nagaland/ Reformation (NSCN/R) and National Socialist Council of Nagaland/K-Khango (NSCN/K-Khango).
It was decided to extend the Ceasefire Agreements for a further period of one year with effect from 28th April, 2023 to 27th April, 2024 with NSCN/NK and NSCN/R and from 18th April, 2023 to 17th April, 2024 with NSCN/K-Khango. These Agreements were signed on 6th April, 2023.