Ministry of Education
Shri Dharmendra Pradhan and Shri G Kishan Reddy co- chair the General Body Meeting of the Indian Institute of Entrepreneurship, Guwahati
North Eastern Region (NER) is a land of unlimited opportunities and creativity - Shri Dharmendra Pradhan
19 JAN 2023 6:40PM by PIB Delhi
Union Education and Skill Development & Entrepreneurship Minister Shri Dharmendra Pradhan today chaired the General Body Meeting of Indian Institute of Entrepreneurship, Guwahati along with Union Minister for Culture, Tourism and Development of North Eastern Region (DoNER), Shri G. Kishan Reddy. Nemcha Kipgen, Cabinet Minister, Government of Manipur and Officials of Skill Ministry and Ministry of Development of North Eastern Region attended the meeting.
While addressing, Shri Pradhan said that North Eastern Region (NER) is a land of unlimited opportunities and creativity. The Minister has called for a detailed roadmap for skilling 1 lakh+ youth of the region in next one year with focus on emerging areas and nurturing them as entrepreneurs. He further said IIE is working towards entrepreneurship development and capacity building with focus on the NER .
Shri Pradhan further added that making skilling aspirational and futuristic and leveraging entrepreneurship as a vehicle of socio-economic change can usher in a new era of development in the north-eastern region.

হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান অমসুং শ্রী জি কিসন রেদ্দিনা কো-চিয়ার ওইদুনা ইন্দিয়ান ইন্সিতিতুৎ ওফ ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ, গুৱাহাতিগী জেনরেল বোদি মীফম পাংথোকখ্রে
অৱাং-নোংপোক লমদম অসি মপান নাইদ্রবা খুদোংচাবশিং অমসুং লৌশিংগী লম অমনি-শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান
19 JAN 2023 6:40PM by PIB Imphal
ইজুকেসন অমসুং স্কিল দিবলপমেন্ত অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান অমসুং কলচর, তুরিজম অমসুং দোনরগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি কিসন রেদ্দি অনিনা পুন্না চিয়ার লৌদুনা ঙসি ইন্দিয়ান ইন্সিতিতুৎ ওফ ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ, গুৱাহাতিগী জেনরেল বোদি মীফম পাংথোকখ্রে। মীফম অদুদা মনিপুর সরকারগী কেবিনেৎ মিনিস্তর নেমচা কিপগেন অমসুং স্কিল মিনিস্ত্রি অমসুং দোনর মিনিস্ত্রিগী ওফিসিএলশিং শরুক য়াখি।
মীফম অদুদা শ্রী প্রধান্না হায়খি অৱাং-নোংপোক লমদম অসি মপান নাইদ্রবা খুদোংচাবশিং অমসুং লৌশিংগী লম অমনি। মথং চহি অমদা লমদম অসিগী নহারোল লাখ ১ হেন্না মখোয় ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র ওইনা শেমগৎনবা স্কিল লৈহন্নবা অকুপ্পা থৌরম অমা শেম্লে। অৱাং-নোংপোক লমদমদা মীৎয়েং থমদুনা ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ চাউখৎনবা অমসুং ত্রেনিং পীনবা ইন্দিয়ান ইন্সিতিতুৎ ওফ ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ, গুৱাহাতিনা থবক পায়খৎলি।
শ্রী প্রধান্না মখা তানা হায়খি তুংদা কান্নগদবা অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ চাউখৎনবা স্কিল লৈহনবা অসিনা অনৌবা যুগ অসিদা অৱাং-নোংপোক লমদম চাউখৎনবা খুন্নাই অমসুং শেন্মিৎলোনগী গারি অমা ওইবা য়াগনি।