সাংস্কৃতিক মন্ত্ৰালয়
জি-২০ প্ৰতিনিধিসকলে মুম্বাইৰ কানহেৰী গুহাসমূহ পৰিদৰ্শন কৰে
ধ্ৰুপদী সংগীতানুষ্ঠানত উপস্থিত আছিল
16 DEC 2022 5:56PM by PIB Guwahati
পৰ্যটন মন্ত্ৰালয়ৰ মুম্বাই আঞ্চলিক কাৰ্যালয়ে আজি মুম্বাইত ভাৰতীয় শাস্ত্ৰীয় সংগীতৰ জৰিয়তে জি-২০ প্ৰতিনিধিসকলক আকৰ্ষিত কৰে। জি-২০ উন্নয়ন গোটৰ বৈঠকত অংশগ্ৰহণ কৰা প্ৰতিনিধিসকলে মুম্বাইৰ কানহেৰী গুহাসমূহো পৰিদৰ্শন কৰে। তেওঁৰ আগমনৰ পিছত, অথৰ্ব কলেজ অৱ হোটেল মেনেজমেণ্ট এণ্ড কেটাৰিং টেকন'লজীৰ যুৱ পৰ্যটন ক্লাবৰ শিক্ষাৰ্থীসকলে পৰম্পৰাগতভাৱে সকলো প্ৰতিনিধিক আদৰণি জনায়। তুলসী লগ হাট, সঞ্জয় গান্ধী ৰাষ্ট্ৰীয় উদ্যানত বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ে মধ্যাহ্ন ভোজনৰ আয়োজন কৰে আৰু প্ৰতিনিধিসকলৰ সন্মুখত ইণ্ডিয়া টুৰিজম মুম্বাইৰ দ্বাৰা এক লাইভ শাস্ত্ৰীয় বাদ্যযন্ত্ৰৰ সংগীতানুষ্ঠানৰ আয়োজন কৰা হয়।

Ministry of Culture
G20 delegates visit the Kanheri Caves in Mumbai
Attend live classical instrumental music performance
16 DEC 2022 5:56PM by PIB Delhi
The Mumbai Regional Office of Ministry of Tourism enthralled the G20 delegates with Indian Classical Music at Mumbai today. The Delegates, attending the development group meeting of G20 today, also visited the Kanheri Caves in Mumbai for excursion. On arrival, all the delegates were given a traditional welcome by Yuva Tourism Club students from Atharva College of Hotel Management and Catering Technology. During the lunch organised by Ministry of External Affairs at the Tulsi Log Huts, Sanjay Gandhi National Park , the delegates were treated with live classical instrumental music organised by India Tourism Mumbai.