প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ড’নি পোলো বিমানবন্দৰৰ ফলত অৰুণাচল প্ৰদেশত পৰ্যটন বৃদ্ধিৰ আশা কৰিছে
30 NOV 2022 4:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আশা প্ৰকাশ কৰিছে যে ইটানগৰত শেহতীয়াকৈ মুকলি হোৱা ড’নি পোলো বিমানবন্দৰৰ ফলত অৰুণাচল প্ৰদেশৰ পৰ্যটন খণ্ডই বৃহৎ উদগনি লাভ কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খাণ্ডুৱে শ্বেয়াৰ কৰা এটা ভিডিঅ'ত প্ৰদৰ্শিত মনোৰম দৃশ্যৰ প্ৰশংসা কৰে।
অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খাণ্ডুৰ এটা টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"দেখিবলৈ অতি সুন্দৰ লাগিছে! নতুন বিমানবন্দৰ আৰু বিমানসেৱা সংযুক্ত হোৱাৰ পিছত অধিক লোকে সহজে অৰুণাচল প্ৰদেশ ভ্ৰমণ কৰিব পাৰিব আৰু তাৰ উষ্ণ আতিথ্য গ্ৰহণ কৰিব পাৰিব।"

Prime Minister's Office
PM envisions boost to tourism in Arunachal Pradesh with addition of Donyi Polo airport
30 NOV 2022 4:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has envisioned a boost to the tourism sector in Arunachal Pradesh with the addition of Donyi Polo airport in Itanagar. The Prime Minister also appreciated the picturesque views showcased in a video shared by Shri Pema Khandu, Chief Minister of Arunachal Pradesh.
Quoting a tweet by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister said;
“Looks great! And, with the new airport and flights being added, more people will be able to visit Arunachal Pradesh with ease and experience the warm hospitality there.”