হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৬.৮৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,৩৭৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,০৪৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৮১% ওইরি
20 SEP 2022 9:38AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৬.৮৩ (২,১৬,৮৩,২৪,৫৩৭) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৮ (৪,০৮,৩২,০৫৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৮৮৪
অনিশুবা দোজ
১,০১,১৪,২৪৭
প্রিকোসন দোজ
৬৯,৪৮,১১১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৬,২০৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,১১,৪২৮
প্রিকোসন দোজ
১,৩৫,১৭,০২৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৮,৩২,০৫৩
অনিশুবা দোজ
৩,১২,৮৬,০৪৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৮,৭৯,৫৪৮
অনিশুবা দোজ
৫,২৮,৬৩,২৮৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,১০,৯৯,২৫১
অনিশুবা দোজ
৫১,৫১,০৪,২৮১
প্রিকোসন দোজ
৮,৬০,৬২,৮৩১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৯৯ও৩৬২
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৮,১০,১১৫
প্রিকোসন দোজ
৪,৪৯,৭৪,৯৩৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,৪৭,৪৫০
অনিশুবা দোজ
১২,৩০,৩৯,৬৮১
প্রিকোসন দোজ
৪,৫৫,৮৩,৭৯৬
প্রিকোসন দোজ
১৯,৭০,৮৬,৭০২
অপুনবা
২,১৬,৮৩,২৪,৫৩৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,৩৭৯ লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৬৭৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎ হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,৬৭,৩৪০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,০৪৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৯৫,৮৯৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৯.২০ (৮৯,২০,৪৯,০১৪) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৮১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৩৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 216.83 Cr
Over 4.08 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 47,379
4,043 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.81%
20 SEP 2022 9:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 216.83 Cr (2,16,83,24,537) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.08 Cr (4,08,32,053) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,884
2nd Dose
1,01,14,247
Precaution Dose
69,48,111
FLWs
1st Dose
1,84,36,209
2nd Dose
1,77,11,428
Precaution Dose
1,35,17,025
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,08,32,053
2nd Dose
3,12,86,043
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,18,79,548
2nd Dose
5,28,63,283
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,10,99,251
2nd Dose
51,51,04,281
Precaution Dose
8,60,62,831
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,99,362
2nd Dose
19,68,10,115
Precaution Dose
4,49,74,937
Over 60 years
1st Dose
12,76,47,450
2nd Dose
12,30,39,681
Precaution Dose
4,55,83,796
Precaution Dose
19,70,86,702
Total
2,16,83,24,537
India’s Active Caseload currently stands at 47,379. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 4,676 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,67,340.
4,043 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,95,894 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 89.20 Cr (89,20,49,014) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.81% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.37%.