নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিনা নেসনেল স্পোর্তস এৱার্দস ২০২২গী অরোইবা মতম শাংদোক্লে
এপ্লিকেসনশিং লৌশিন্নবগী অরোইবা মতম সেপ্তেম্বর ২০, ২০২২ দগী সেপ্তেম্বর ২৭, ২০২২ ফাওবা শাংদোক্লে
19 SEP 2022 6:53PM by PIB Imphal
য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিনা কুমজা ২০২২গী নেসনেল স্পোর্তস এৱার্দশিং হায়বদি মেজর ধ্যান চান্দ খেল রত্ন এৱার্দস, অর্জুন এৱার্দ, দ্রোনচার্য়া এৱার্দ, ধ্যান চান্দ এৱার্দ, রাস্ত্রিয়া খেল প্রোতসাহন পুরুস্কার(আর কে পি পি) অমসুং মৌলানা অবুল কলাম অজাদ(মাকা) ত্রোফিগীদমক অগস্ত ২৭, ২০২২দা এপ্লিকেসনশিং কৌখ্রে। মিনিস্ত্রিশিংগী ৱেবসাইত www.yas.nic.in. দা নোতিসশিং থাগৎলে।
এপ্লিকেসনশিং লৌশিন্নবগী অরোইবা মতম সেপ্তেম্বর ২০, ২০২২ দগী সেপ্তেম্বর ২৭(লৈবাকপোকপা) ২০২২ ফাওবা শাংদোক্লে। মনা ফংবা য়ারবা শান্নরোয়শিং/কোচশিং/বোদিশিং/য়ুনিভর্সিতিশিংদগী এপ্লিকেসনশিং কৌরি। অখন্নবা পোর্তেল dbtyas-sports.gov.in দা মখোয় মশানা মশাগীদমক এপ্লিকেসন পীশিনবা য়াগনি। ইন্দিয়ান ওলেম্পিক এসোসিএসন/স্পোর্তস ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়া/ শকখঙলবা নেসনেল স্পোর্তস ফেদেরেসনশিং/ স্পোর্তস প্রোমোসন বোর্দশিং/রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংদা পাউ পীখ্রে। সেপ্তেম্বর ২৭, ২০২২গী মতুংদা ফংবা নোমিনেসনশিং খন্নরোই।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Ministry of Youth Affairs & Sports extends last date for National Sports Awards 2022
Last date for receipt of applications has now been extended from 20th September, 2022 to 27th September, 2022
19 SEP 2022 6:53PM by PIB Delhi
Ministry of Youth Affairs & Sports invited applications for National Sports Awards viz. Major Dhyan Chand Khel Ratna Awards, Arjuna Award, Droncharya Award, Dhyan Chand Award, Rashtriya Khel Protsahan Purskar (RKPP) and Maulana Abul Kalam Azad(MAKA) Trophy for the year 2022 on 27th August, 2022. The notifications were uploaded on the Ministry’s website www.yas.nic.in.
Last date for receipt of applications has now been extended from 20th September, 2022 to 27th September, 2022 (Tuesday). The applications from the eligible sportspersons / coaches / entities / universities are invited for the award. They are required to self apply online at dedicated Portal dbtyas-sports.gov.in. Indian Olympics Association / Sports Authority of India / recognized National Sports Federations/ Sports Promotion Boards / State and UTs Governments etc. are also intimated accordingly. Nominations received after 27th September, 2022 will not be considered.