হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৩.৯১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৫৯৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৩৭৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.০০% ওইরি
07 SEP 2022 9:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৩.৯১ (২,১৩,৯১,৪৯,৯৩৪) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৫ (৪,০৫,০৭,৯৫৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৩৬১
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৯,৩৭৮
প্রিকোসন দোজ
৬৮,২৬,১৭৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,২০২
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৩,৭৩২
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,৮৫,০০৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৫,০৭,৯৫৩
অনিশুবা দোজ
৩,০৫,৭৪,৩৩৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৪৫,৪৩১
অনিশুবা দোজ
৫,২৫,১৬,৪৯২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৭,৭৪,৯২৩
অনিশুবা দোজ
৫১,৩৮,৩০,৯০৪
প্রিকোসন দোজ
৭,০৫,৩৬,৫০৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৪০,০৮৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৪,৯৮,৬০৮
প্রিকোসন দোজ
৩,৮৫,৩২,৮৮৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,০৭,৩১৭
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,২৭,৬১৬
প্রিকোসন দোজ
৪,২৪,৮৩,০১৬
প্রিকোসন দোজ
১৭,১৬,৬৩,৫৯০
অপুনবা
২,১৩,৯১,৪৯,৯৩৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৫৯৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,০৯৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৯৩,৫৯০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৩৭৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২১,৯১৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৮০ (৮৮,৮০,৬৮,৬৮১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৬৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 213.91 Cr
Over 4.05 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 50,594
5,379 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.00%
07 SEP 2022 9:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 213.91 Cr (2,13,91,49,934) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.05 Cr (4,05,07,953) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,361
2nd Dose
1,01,09,378
Precaution Dose
68,26,177
FLWs
1st Dose
1,84,35,202
2nd Dose
1,77,03,732
Precaution Dose
1,32,85,004
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,05,07,953
2nd Dose
3,05,74,338
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,45,431
2nd Dose
5,25,16,492
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,07,74,923
2nd Dose
51,38,30,904
Precaution Dose
7,05,36,509
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,40,089
2nd Dose
19,64,98,608
Precaution Dose
3,85,32,884
Over 60 years
1st Dose
12,76,07,317
2nd Dose
12,28,27,616
Precaution Dose
4,24,83,016
Precaution Dose
17,16,63,590
Total
2,13,91,49,934
India’s Active Caseload currently stands at 50,594. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%. 7,094 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,93,590.
5,379 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,21,917 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.80 Cr (88,80,68,681) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.00% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.67%.