Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 212.52 Cr
Over 4.03 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 62,748
7,946 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.67%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.57%
01 SEP 2022 9:30AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 212.52 Cr (2,12,52,83,259) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.03 Cr (4,03,43,557) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,101
2nd Dose
1,01,06,627
Precaution Dose
67,60,236
FLWs
1st Dose
1,84,34,615
2nd Dose
1,76,98,873
Precaution Dose
1,31,57,838
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,03,43,557
2nd Dose
3,02,37,960
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,86,394
2nd Dose
5,23,49,213
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,06,05,033
2nd Dose
51,31,51,897
Precaution Dose
6,33,60,965
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,07,321
2nd Dose
19,63,30,566
Precaution Dose
3,54,25,734
Over 60 years
1st Dose
12,75,82,332
2nd Dose
12,27,17,894
Precaution Dose
4,10,12,103
Precaution Dose
15,97,16,876
Total
2,12,52,83,259
India’s Active Caseload currently stands at 62,748. Active cases now constitute 0.14% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.67%. 9,828 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,45,680.
7,946 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,66,477 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.61 Cr (88,61,47,613) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.57% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.98%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১২.৫২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬২,৭৪৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৯৪৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৫৭% ওইরি
01 SEP 2022 9:30AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১২.৫২ (২,১২,৫২,৮৩,২৫৯) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৩ (৪,০৩,৪৩,৫৫৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,১০১
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৬,৬২৭
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৬০,২৩৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৬১৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৮,৮৭৩
প্রিকোসন দোজ
১,৩১,৫৭,৮৩৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৩,৪৩,৫৫৭
অনিশুবা দোজ
৩,০২,৩৭,৯৬০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,৮৬,৩৯৪
অনিশুবা দোজ
৫,২৩,৪৯,২১৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৬,০৫,০৩৩
অনিশুবা দোজ
৫১,৩১,৫১,৮৯৭
প্রিকোসন দোজ
৬,৩৩,৬০,৯৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,০৭,৩২১
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৩,৩০,৫৬৬
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৪,২৫,৭৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৮২,৩৩২
অনিশুবা দোজ
১২,২৭,১৭,৮৯৪
প্রিকোসন দোজ
৪,১০,১২,১০৩
প্রিকোসন দোজ
১৫,৯৭,১৬,৮৭৬
অপুনবা
২,১২,৫২,৮৩,২৫৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬২,৭৪৮ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৮২৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৪৫,৬৮০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৯৪৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৬৬,৪৭৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৬১ (৮৮,৬১,৪৭,৬১৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৯৮%ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি