মন্ত্রীমন্দল
বাইওদাইভর্সিতী কঞ্জার্বেসনগী লমদা ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীননবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
31 AUG 2022 12:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা কোরিদোর অমসুং ইন্তরলিঙ্কিং এরিয়াশিং হান্নগী ফীভমদা হঞ্জিলহনবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা ৱাখল-লৌশিং অমসুং খ্বাইদগী ফবা থৌওংশিং তাথোক তাশিন তৌনবা য়াওনা উমং, ৱাইল্দলাইফ, অকোয়বগী ফীভম, বাইওদাইভর্সিতী ঙাক শেনবা অমসুং অইং অশাগী খল হোংলকপগী লমদা খুশম্ননা চৎমিন্নবা অমদি মতেং পাংনবগী ফীভম কনখৎহন্নবা মীৎয়েঙদা এনভাইরনমেন্ত, ফোরেস্ত এন্ত ক্লাইমেৎ চেঞ্জ মন্ত্রালয়বু নেপাল লৈঙাক্কা লোয়ননা বাইওদাইভর্সিতী কন্নবগী লমদা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীননবা অয়াবা পীখ্রে‍।
এম.ও.য়ু. অসিনা কোরিদোর অমসুং ইন্তরলিঙ্কিং এরিয়াশিং হান্নগী ফীভমদা হঞ্জিলহনবা অমসুং ৱাখল-লৌশিং অমসুং খ্বাইদগী ফবা থৌওংশিং তাথোক তাশিন তৌনবা য়াওনা উমং, ৱাইল্দলাইফ, অকোয়বগী ফীভম, বাইওদাইভর্সিতী ঙাক শেনবা অমসুং অইং অশাগী খল হোংলকপগী লমদা থবক তৌরিবা কাঙবুশিংগী মরক্তা তেংবাংনবগী ফীভম ফগৎহনবদা মতেং পাংগনি‍।

Cabinet
Cabinet approves signing of an MoU between India and Nepal in the field of biodiversity conservation
31 AUG 2022 12:16PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi, has approved the proposal of the Ministry of Environment, Forest and Climate Change for signing an MoU with the Government of Nepal on biodiversity conservation, with a view to strengthen and enhance the coordination and cooperation in the field of forests, wildlife, environment, biodiversity conservation and climate change, including restoration of corridors and interlinking areas and share knowledge and best practices, between the two countries.
The MoU would help in promoting cooperation between the Parties in the field of forests, wildlife, environment, biodiversity conservation and climate change, including restoration of corridors and interlinking areas and sharing knowledge and best practices.