Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 210.58 Cr
Over 4 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 96,442
10,649 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.59%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.32%
24 AUG 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 210.58 Cr (2,10,58,83,682) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,80,21,928 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4 Cr (4,00,65,627) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,715
2nd Dose
1,01,03,610
Precaution Dose
66,72,817
FLWs
1st Dose
1,84,33,941
2nd Dose
1,76,93,393
Precaution Dose
1,29,79,040
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,00,65,627
2nd Dose
2,97,32,609
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,15,86,402
2nd Dose
5,20,79,088
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,03,54,273
2nd Dose
51,22,16,123
Precaution Dose
5,34,34,395
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,59,319
2nd Dose
19,61,17,017
Precaution Dose
3,09,86,699
Over 60 years
1st Dose
12,75,52,876
2nd Dose
12,25,79,284
Precaution Dose
3,90,23,454
Precaution Dose
14,30,96,405
Total
2,10,58,83,682
India’s Active Caseload currently stands at 96,442. Active cases now constitute 0.22% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.59%. 10,677 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,44,301.
10,649 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,07,096 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.35 Cr (88,35,23,886) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.32% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.62%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১০.৫৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৬,৪৪২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৬৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৩২% ওইরি
24 AUG 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১০.৫৮ (২,১০,৫৮,৮৩,৬৮২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮০,২১,৯২৮কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪ (৪,০০,৬৫,৬২৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৭১৫
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৩,৬১০
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৭২,৮১৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,৯৪১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৩,৩৯৩
প্রিকোসন দোজ
১,২৯,৭৯,০৪০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০০,৬৫,৬২৭
অনিশুবা দোজ
২,৯৭,৩২,৬০৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৫,৮৬,৪০২
অনিশুবা দোজ
৫,২০,৭৯,০৮৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৩,৫৪,২৭৩
অনিশুবা দোজ
৫১,২২,১৬,১২৩
প্রিকোসন দোজ
৫,৩৪,৩৪,৩৯৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৫৯,৩১৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৬১,১৭,০১৭
প্রিকোসন দোজ
৩,০৯,৮৬,২৮৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৫২,৮৭৬
অনিশুবা দোজ
১২,২৫,৭৯,২৮৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৯০,২৩,৪৫৪
প্রিকোসন দোজ
১৪,৩০,৯৬,৪০৫
অপুনবা
২,১০,৫৮,৮৩,৬৮২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৬,৪৪২তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৬৬৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,৪৪,৩০১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৬৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,০৭,০৯৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৩৫ (৮৮,৩৫,২৩,৮৮৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি