পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
জুলাই ২০২২গী থাগী পুথোকপগী রিপোর্ত
23 AUG 2022 1:50PM by PIB Imphal
১. ক্রুদ ওইল পুথোকপা
জুলাই ২০২২দা ক্রুদ ওইল পুথোকখিবগী চাং অসি তি.এম.তি. ২৪৫৩.১৯নি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ৫.৫৭%গী চাং হন্থরে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ৩.৭৬% হন্থৈ। অপুনবা ওইনা এপ্রিল জুলাই, ২০২২দা পুথোকখিবগী চাংনা তি.এম.তি. ৯৯১২.৪২নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমগী চাংদগী ২.১৭% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিদগীসু ০.৫০% হন্থরে। য়ুনিৎ-য়ুনিৎকী অমসুং রাজ্যগী ওইবা ক্রুদ ওইল পুথোকখিবগী চাং অসি এনেক্সর-১দা পীরি। জুলাই ২০২২ থাগী অমসুং অপুনবা ওইবা এপ্রিল-জুলাই ২০২১-২২গী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিমক্কী য়ুনিৎ য়ুনিৎকী ওইনা লৈখিবা চাং অদু তেবল ১ দা পীরি অমসুং থাগী ওইনা পীবনা ফিগর-১দা পীরি।
তেবল ১: ক্রুদ ওইল পুথোকপা (তি.এম.তি.দা)
থাউগী কম্পেনী
পান্দম
জুন (থা)
এপ্রিল-জুন (অপুনবা)
২০২২-২৩ (এপ্রিল-মার্চ)*
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
ও.এন.জি.সি. (নোমিনেসন ব্লোক)
১৯৮৬৯.৬১
১৬৯৩.৩৯
১৬৩৬.৫৬
১৬৬৪.৯৪
৯৮.৩০
৬৬৮১.২৩
৬৬০৬.১৯
৬৪৭৭.০৮
১০১.৯৯
ও.আই.এল. (নোমিনেসন ব্লোক)
৩৫৭১.০০
২৮৬.৯৯
২৬৩.৭০
২৫৩.২৬
১০৪.১২
১০৯১.৪৭
১০৩৭.৫৫
৯৯৫.৬০
১০৪.২১
প্রাইবেৎ/জে.ভি. (পি.এস.সি./আর.সি.এস. রেজিম)
৭৪০০.৮৮
৬১৭.৪৪
৫৫২.৯২
৬৩০.৭৭
৮৭.৬৬
২৩৫৯.৯১
২২৬৮.৬৮
২৪৮৯.২৯
৯১.১৪
অপুনবা
৩০৮৪১.৪৯
২৫৯৭.৮২
২৪৫৩.১৯
২৫৪৮.৯৮
৯৬.২৪
১০১৩২.৬২
৯৯১২.৪২
৯৯৬১.৯৭
৯৯.৫০
• খঙজিনবীগদবাঃ অপুনবা অসি রাউন্দিং ওফ তৌরবনা তেল্লী তৌদবা য়াই। *: প্রোভিজনেল
ফিগর-১: থাগী ওইনা লৈবা ক্রুদ ওইল পুথোকপা
য়ুনিৎকী ওইনা পুথোকপগী অকুপ্পা মরোল অমসুং চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরি।
১. ও.এন.জি.সি. (ওইল এন্দ নেচরেল গ্যাস কোর্পোরেসন)না নোমিনেসন ব্লোক্তগী জুলাই ২০২২দা ক্রুদ ওইল পুথোকপগী চাং অসি তি.এম.তি. ১৬৩৬.৫৬ ওইখি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ৩.৩৬% হন্থরে, অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংগা চাংদম্নবদা ১.৭০% হন্থরে। ও.এন.জি.সি.না পুথোকখিবা অপুনবা এপ্রিল-জুলাই, ২০২২গী চাংনা তি.এম.তি. ৬৬০৬.১৯নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমদগী ১.১২% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগীদি ১.৯৯% হেনগৎলি। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• অঙ্কলেস্বরগী গন্ধারদগী পুথোকপগী চাং মহৌশানা হন্থরকপা।
• অসমগী জেলেকি ফীল্দগী য়াম্না আসা চাউবা খোংশিং থিংজিনখিবা।
• দি.এ.বি. ইস্যু লৈবনা খোং লোনবা।
• ঝোর্হাতকী পি.ই.সি. ফীল্দদগী পীখৎলকপগী চাং হন্থবা।
• কোভেরীদা সোসিও-পোলিতিকেল ইস্যু লৈবনা মরম ওইদুনা তৌবগী থবক লেপ্পা।
২. ও.আই.এল. (ওইল ইন্দিয়া লিমিতেদ)না নোমিনেসন ব্লোক্তগী জুলাই ২০২২দা ক্রুদ ওইল পুথোকপগী চাং অসি তি.এম.তি. ২৬৩.৭০ ওইখি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ৮.১১% হন্থরে, অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংগা চাংদম্নবদা ৪.১২% হেনগৎলি। ও.আই.এল.না পুথোকখিবা অপুনবা এপ্রিল-জুলাই, ২০২২গী চাংনা তি.এম.তি. ১০৩৭.৫৫নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমদগী ৪.৯৪% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগীদি ৪.২১% হেনগৎলি। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• ৱার্কওভর ৱেলশিংদগী থৌরাং তৌখিবা চাংদগী তানা লাকপা।
• মেন প্রদ্যুসিং এরিয়া (এম.পি.এ.)দা থোকহৈদবা থৌদোক থোকপনা মাঙবা।
৩. প্রাইবেৎ/জে.ভি. কম্পেনীশিংনা পি.এস.সি./আর.এস.সি. রেজিমদা জুলাই ২০২২গী মনুংদা পুথোকখিবগী চাং অসি তি.এম.তি. ৫৫২.৯২নি, মসি রিপোর্তিং মন্থকী পান্দমদগী ১০.৪৫% হন্থৈ অমসুং জুলাই ২০২১ দা পুথোকখিবা চাংদগী ১২.৩৪% হন্থৈ। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী ওইনা প্রাবেৎ/জে.ভি.শিংনা পুথোকখিবা অপুনবা ক্রুদ ওইলগী চাংনা তি.এম.তি. ২২৬৮.৬৮নি, মসি মতম অসিদা থমখিবা পান্দম অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগী মথংশিৎনা ৩.৮৭% অমসুং ৮.৮৬% হন্থৈ। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• আর.জে.-ওন-৯০/১ (ভেদন্তা): এ.বি.ঐচ. অমসুং এন.এল.দা খোং খরা শোইরকপনা পুথোকপগী চাং হন্থবা; ভাগ্যমদা খোং শোইরকপা অমসুং ইঞ্জেক্সন কয়া মাঙলকপনা ইনফিল দ্রিলিং য়াদবা। গুদা, কামেস্বরি ৱেস্ত, রাগশ্বরি ওইলদা লৈবা এস.আর.পি. পম্পশিং য়ারক্তবদগী খোং থোঙ লোনবা।
• সি.বি.-ও.এস./২ (ভেদন্তা): নৌনা শেমগৎপা খোংশিংদগী পুথোক্কনি খল্লবশিং পুথোকপা ঙমখিদবনা।
• এম.বি./ও.এস.দি.এস.এফ./বি.৮০/২০১৬ (ঐচ.ও.ই.সি.): মথৌ তৌবদা বেরা থাংবদগী দি.১ ৱেল লোনশিনখিবনা অমসুং চেফ চেঞ্জ আউৎ ওপরেসন, নোং চীংগী ফিভম ফত্তবনা মরম ওইদুনা দি.২ ৱেল লোনখিবনা পুথোকপা হন্থরকপা।
• রাভভা (ভীদন্তা): ঈশিং থুমজিনবনা মরম ওইদুনা ৱেল আর.বি.-৩ এস.তি. লোনখিবনা পুথোকপা হন্থবা।
• সি.বি.-ও.এন.এন.-২০০৩/১ (সন): অহেনবা খোং তৌবা থেংথবা অমসুং ক্রুদ ইভাকুএৎ তৌবা য়াদবনা পুথোকপা হন্থবা।
২. নেচরেল গ্যাস পুথোকপা
জুলাই ২০২২দা নেচরেল গ্যাস পুথোকপগী চাং অসি এম.এম.এস.সি.এম. ২৮৮২.৫৪ ওইরম্মি, হায়রিবসি থাগী পান্দমদগী ৩.৩৩% হন্থরে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ০.৪০% হন্থরে। অপুনবা এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী নেচরেল গ্যাস পুথোকপগী চাং অসি এম.এম.এস.সি.এম. ১১৪৩৬.১৯নি, মসিসু মতম অসিদা পান্দম থমখিবা চাংদগী ২.৮০% ৱাংলি অদুবু মমাং চহিগী মতমগা চাংদম্নবদনা ৩.৩৮% নেম্মি। য়ুনিৎকী অমসুং রাজ্যগী ওইনা নেচরেল গ্যাস পুথোকপগী চাং অসি এনেক্সর -২দা পীরি। জুলাই ২০২২গী য়ুনিৎকী ওইনা পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাস অমসুং এপ্রিল জুলাই ২০২১-২২গী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিমক্কী ওইবা চাংনা তেবল ২দা পীরি অমসুং থাগীনা ফিগর ২দা পীরি।
তেবল ২: নেচরেল গ্যাস পুথোকপা (এম.এম.এস.সি.এম.দা)
থাউগী কম্পেনী
পান্দম
জুন (থা)
এপ্রিল-জুন (অপুনবা)
২০২২-২৩ (এপ্রিল-মার্চ)*
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
ও.এন.জি.সি. (নোমিনেসন ব্লোক)
২০৩৮১.৯৪
১৬৯৭.০৭
১৬৬২.৮৯
১৭৩০.৬৬
৯৬.০৮
৬৭৭৩.৮২
৬৭৪৯.৪৪
৬৭৮২.৫৯
৯৯.৫১
ও.আই.এল. (নোমিনেসন ব্লোক)
৩৭১৭.৮৪
৩১৬.৩৫
২৬২.৫৩
২৪৮.৪১
১০৫.৬৯
১২৪১.১৪
১০০৫.৩২
৯২৩.৬১
১০৮.৮৫
প্রাইবেৎ/জে.ভি. (পি.এস.সি./আর.সি.এস. রেজিম)
১১৯৬৮.৩২
৯৬৮.৪৩
৯৫৭.১২
৯১৫.০৮
১০৪.৫৯
৩৭৫০.৭৪
৩৬৮১.৪৩
৩৩৫৬.১০
১০৯.৬৯
অপুনবা
৩৬০৬৮.১০
২৯৮১.৮৫
২৮৮২.৫৪
২৮৯৪.১৫
৯৯.৬০
১১৭৬৫.৬৯
১১৪৩৬.১৯
১১০৬২.৩০
১০৩.৩৮
খঙজিনবীগদবাঃ অপুনবা অসি রাউন্দিং ওফ তৌরবনা তেল্লী তৌদবা য়াই। *: প্রোভিজনেল
ফিগর ২: থাগী ওইনা নেচরেল গ্যাস পুথোকখিবা
ও.এন.জি.সি. (ওইল অমসুং নেচরেল গ্যাস কোর্পোরেসন)না নোমিনেসন ব্লোক্তা জুলাই ২০২২দা পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাসকী চাং অসি এম.এম.এস.সি.এম. ১৬৬২.৮৯নি, মসি থাগী পান্দমদগী ২.০১% হন্থৈ অমসুং জুলাই ২০২১ দা পুথোকখিবা চাংদগী ৩.৯২% হন্থৈ। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী ওইনা ও.এন.জি.সি.না পুথোকখিবা অপুনবা নেচরেল গ্যাসকী চাংনা এম.এম.এস.সি.এম. ৬৭৪৯.৪৪নি, মসি মতম অসিদা থমখিবা পান্দম অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগী মথংশিৎনা ০.৩৬% অমসুং ০.৪৯% হন্থৈ।
• বি. এন্দ এস. এসেৎকী দামন ফীল্দদা হন্থনি খল্লম্বদগী হেন্না হন্থখিবনা গ্যাস পুথোকপগী চাং নেম্বা।
• রাজামুন্দ্রিগী পাসরলাপুরি অমসুং কেসনাপাল্লি –দব্ল্যু ফীল্দশিংদা মন্দাপেতা অমসুং নেচরেল দিক্লাইননা থিন্থবা।
• অংক্লেস্বর এসেৎকী গন্ধার, জম্বুসার অমসুং দাহেজ ফীল্দশিংদা হন্থরকপা অমসুং খোং লোনবা।
• অসম এসেৎকী লাইপ্লিঙ্গাও ফীল্দগী জেলেকি ফীল্দ অমসুং এফ.জি.দা হন্থরকপা।
• ত্রিপুরাদা কঞ্জুমর ইস্যু লৈবা।
• কোভেরীদা সোসিও পোলিতিকেল ইস্যু লৈবনা তৌবা থিংবা।
২. ও.আই.এল. (ওইল ইন্দিয়া লিমিতেদ)না নোমিনেসন ব্লোক্তা জুলাই ২০২২দা পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাসকী চাং অসি এম.এম.এস.সি.এম. ২৬২.৫৩.নি, মসি চৎলিবা চহিসিগী থাগী পান্দমদগী ১৭.০১% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিমক্তদগীদি ৫.৬৯% হেনগৎলি। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী ওইনা ও.আই.এল.না পুথোকখিবা অপুনবা নেচরেল গ্যাসকী চাংনা এম.এম.এস.সি.এম. ১০০৫.৩২নি, মসি মতম অসিদা থমখিবা পান্দমদগী ১৯.০% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগী ৮.৮৫% হেনগৎলি। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• মরুওইবা কস্তমরশিংদগী গ্যাস্কী অপ্লিফমেন্ত/দিমান্দ হন্থবা।
• দ্রিলিং ৱেল অমসুং অরিবা খোংদগী পারম্বা চাংদগী তানা পুথোক্লকপা।
৩. প্রাইবেৎ/জে.ভি. কম্পেনীশিংনা পি.এস.সি./আর.এস.সি. রেজিমদা জুলাই ২০২২গী মনুংদা পুথোকখিবগী চাং এম.এম.এস.সি.এম. ৯৫৭.১২নি, মসি থাগী পান্দমদগী ১.১৭% হন্থৈ অমসুং জুলাই ২০২১ দা পুথোকখিবা চাংদগী ৪.৫৯% হেনগৎলি। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী ওইনা প্রাবেৎ/জে.ভি.শিংনা পুথোকখিবা অপুনবা নেচরেল গ্যাসকী চাংনা এম.এম.এস.সি.এম. ৩৬৮১.৪৩নি, মসি মতম অসিদা থমখিবা পান্দমদগী ১.৮৫% হন্থৈ অদুবু মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগী ৯.৬৯% হেনগৎলি। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• এ.এ.পি.ওন-৯৪/১ (ঐচ.ও.ই.সি.): কঞ্জুমর দিমান্দ নেম্বনা মরম ওইদুনা পুথোকপা হন্থবা।
• সি.বি.-ও.এস./২ (ভেদন্তা):নৌনা শেমগৎপা খোংশিংদগী পুথোক্কনি খল্লবশিং পুথোকপা ঙমখিদবনা।
• এম.বি./ও.এস.দি.এস.এফ./বি.৮০/২০১৬ (ঐচ.ও.ই.সি.):মথৌ তৌবদা বেরা থাংবদগী দি.১ ৱেল লোনশিনখিবনা অমসুং চেফ চেঞ্জ আউৎ ওপরেসন, নোং চীংগী ফিভম ফত্তবনা মরম ওইদুনা দি.২ ৱেল লোনখিবনা পুথোকপা হন্থরকপা।
• রাভভা (ভীদন্তা): ঈশিং থুমজিনবনা মরম ওইদুনা ৱেল আর.বি.-৩ এস.তি. লোনখিবনা পুথোকপা হন্থবা।
৩. ক্রুদ ওইল প্রোসেস (ক্রুদ থ্রুপুত)
জুলাই ২০২২দা ক্রুদ ওইল প্রোসেস তৌখিবগী চাং অসি তি.এম.তি. ২১৪২৩.২৫নি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ১১.৪৭%গী চাং হেনগৎলে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ১০.৫২% হেনগৎলে। অপুনবা ওইনা এপ্রিল জুলাই, ২০২২দা পুথোকখিবগী চাংনা তি.এম.তি. ৮৭২২১.৩৩নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমগী চাংদগী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিদগী মথং শিৎনা ৭.০২% অমসুং ১৩.৮১% হেনগৎলে। রিফাইনরীগী মতুং ইন্না জুলাই ২০২২গী অমসুং জুলাই ২০২১গী ক্রুদ থ্রুপুত অমসুং কেপাসিতী য়ুতিলাইজেসন তৌবগী চাং অসি এনেক্সর-৩ অমসুং এনেক্সর ৪দা পীরি। জুলাই ২০২১ থাগী অমসুং অপুনবা ওইবা এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিমক্কী কম্পেনীগী ওইনা লৈখিবা চাং অদু তেবল ৩ দা পীরি অমসুং থাগী ওইনা পীবনা ফিগর-৩দা পীরি।
থাউগী কম্পেনী
পান্দম
জুন (থা)
এপ্রিল-জুন (অপুনবা)
২০২২-২৩ (এপ্রিল-মার্চ)*
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
সি.পি.এস.ই.
১৫৪৯৮৩.৭৮
১১৫৪৫.৪৩
১৩০৯৬.৫৩
১১৫৮২.৯০
১১৩.০৭
৫০২২৪.৪৫
৫৪৪১৫.৯৯
৪৪৮৮৪.০০
১২১.২৪
আই.ও.সি.এল.
৬৯৯৯৯.৯০
৪৪০৮.৮৯
৬১৬৭.১৯
৫৬৬৭.৬৩
১০৮.৮১
২২৫০১.১৯
২৫১০৩.৬৬
২২৩৮৯.০৬
১১২.১২
বি.পি.সি.এল.
৩৭০০০.০০
৩১০০.০০
২৬৯৯.৫৪
২৯৬২.৬৫
৯১.১২
১২৪৭৫.০০
১২২৫৯.৪২
১১২৬৯.৬০
১০৮.৭৮
ঐচ.পি.সি.এল.
১৮৯২০.৮৫
১৫৫৬.৫০
১৫৬০.৩২
৭৯৯.৬৪
১৯৫.১৩
৫৮০৬.৬০
৬৩৬৯.৮৭
৩৩০৭.৬৫
১৯২.৫৮
সি.পি.সি.এল.
১০৩০০.০০
৯৩০.০০
৯৭৫.০৭
৮১৮.৫৬
১১৯.১২
৩৩৬০.০০
৩৮৫৭.৩১
২৮৫৩.০৭
১৩৫.২০
এন.আর.এল.
২৮০০.০০
২৪৪.৫১
২৬১.০৮
২২৬.৯০
১১৫.০৬
৯৬২.২৫
১০৪৭.৬৯
৮৬৬.৯২
১২০.৮৫
এম.আর.পি.এল.
১৫৯০০.০০
১৩০০.০০
১৪২৮.৩৬
১১০৪.৬২
১২৯.৩১
৫১০০.০০
৫৭৫৩.৫০
৪১৭৫.১০
১৩৭.৮১
ও.এম.জি.সি.
৬৩.০৪
৫.৫৩
৪.৯৮
২.৯১
১৭০.৮৮
১৯.৪০
২৪.৫৩
২২.৬১
১০৮.৪৯
প্রাইবেৎ/জে.ভি.
৯৪৬৩৭.৮৩
৭৬৭২.৯৬
৮৩২৬.৭২
৭৮০১.৫২
১০৬.৭৩
৩১২৭৬.৯৯
৩২৮০৫.৩৫
৩১৭৫৬.২৭
১০৩.৩০
ঐচ.এম.ই.এল.
১১৪৫১.৯৩
৯৬৯.৬১
১১০৯.৪৯
১০৯৮.১৭
১০১.০৩
৩৮৪৩.১১
৪৩৩৯.০১
৪৩২২.৩৯
১০০.৩৮
আর.আই.এল.
৬৩০২১.৪৯
৫০২৬.৬২
৫৪৮২.৪৩
৫০২৬.৬২
১০৯.০৭
২০৭৮২.১৪
২১৬৬৬.৪৩
২০৭৮২.১৪
১০৪.২৬
এন.ই.এল.
২০১৬৪.৪১
১৬৭৬.৭৪
১৭৩৪.৮০
১৬৭৬.৭৪
১০৩.৪৬২৬৮
৬৬৫১.৭৫
৬৭৯৯.৯১
৬৬৫১.৭৫
১০২.২২৭৪
অপুনবা
২৪৯৬২১.৬১
১৯২১৮.৩৯
২১৪২৩.২৫
১৯৩৮৪.৪২
১১০.৫২
৮১৫০১.৪৪
৮৭২২১.৩৩
৭৬৬৪০.২৮
১১৩.৮১
খঙজিনবীগদবাঃ অপুনবা অসি রাউন্দিং ওফ তৌরবনা তেল্লী তৌদবা য়াই। *: প্রোভিজনেল
ফিগর ৩: ক্রুদ ওইল প্রোসেস (ক্রুদ থ্রুপুত)
৩.১ সি.পি.এস.ই. রিফাইনরীশিংনা জুলাই ২০২২দা ক্রুদ ওইল প্রোসেস তৌবগী চাং অসি তি.এম.তি. ১৩০৯৬.৫৩নি, মসি থাগী পান্দমদগী ১৩.৪৩% হেনগৎলে অমসুং জুলাই ২০২১দা তৌখিবা চাংদগী ১৩.০৭% হেনগৎলে। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী অপুনবা ক্রুদ থ্রুপুত অসি তি.এম.তি. ৫৪৪১৫.৯৯নি, মসি মতম অসিগী পান্দম অমসুং মমাং চহিগী মতমসিদা পুথোকখিবা চাংদগী মথং শিৎনা ৮.৩৫% অমসুং ২১.২৪% হেনগৎলে। চাং হন্থরকপগী মরমশিং মখাদা পীরিঃ
• আই.ও.সি.এল. পনিপত রিফাইনরীঃ তেন ক্রুদ প্রোসেসিং ৱাংখৎলকপনা মরম ওইদুনা ক্রুদ প্রোসেস তৌবা হন্থবা; মৈ য়াদবা অমসুং আর.এফ.সি.সি. মুৎপনা ভি.জি.ও. য়ুলেজ য়াদবা।
• ঐচ.পী.সি.এল. ভিশাখঃ প্লান সতদাউননা মরম ওইদুনা ক্রুদ প্রোসেস তৌবা নেম্বা।
৩.২ প্রাইবেৎ/জে.ভি. কম্পেনীশিংনা জুলাই ২০২২গী মনুংদা পুথোকখিবগী চাং অসি তি.এম.তি. ৮৩২৬.৭২নি, মসি থাগী পান্দমদগী ৮.৫২% ৱাংই অমসুং জুলাই ২০২১ দা পুথোকখিবা চাংদগী ৬.৭৩% হেনগৎলি। এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী ওইনা অপুনবা ক্রুদ থ্রুপুতকী চাংনা তি.এম.তি. ৩২৮০৫.৩৫নি, মসি মতম অসিদা থমখিবা পান্দমদগী অমসুং মমাং চহিগী মতমদা পুথোকখিবা চাংদগী মথংশিৎনা ৪.৮৯% অমসুং ৩.৩০% হেনগৎলি।
৪. পেত্রোলিয়ম পোত্থোকশিং পুথোকপা
১. জুলাই ২০২১দা পেত্রোলিয়ম পোত্থোকশিং পুথোকপা চাং অসি তি.এম.তি. ২১৯৭৪.৬০নি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ৭.৮৫%গী চাং হেনগৎলে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ৬.২৩% হেনগৎলে। অপুনবা ওইনা এপ্রিল জুলাই, ২০২২দা পুথোকখিবগী চাংনা তি.এম.তি. ৯০০৯৫.০৮নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমগী চাংদগী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিদগী মথং শিৎনা ৬.৬৫% অমসুং ১১.৬৭% হেনগৎলে। য়ুনিতকী মতুং ইন্না পেত্রোলিয়ম পোত্থোক পুথোকপগী চাং অসি এনেক্সর-৫ তা পীরি। জুলাই ২০২২ থাগী অমসুং অপুনবা ওইবা এপ্রিল-জুলাই ২০২২গী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিমক্কী কম্পেনীগী ওইনা লৈখিবা চাং অদু তেবল ৪ দা পীরি অমসুং থাগী ওইনা পীবনা ফিগর-৪দা পীরি।
তেবল ৪: পেত্রোলিয়ম পোত্থোক পুথোকপা (তি.এম.তি.)
থাউগী কম্পেনী
পান্দম
জুন (থা)
এপ্রিল-জুন (অপুনবা)
২০২২-২৩ (এপ্রিল-মার্চ)*
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
২০২২-২৩
২০২১-২২
মমাং চহিগীদগী %
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
পান্দম *
পুথোকপা *
পুথোকপা.
সি.পি.এস.ই.
১৪৪৬৪৮.৯৪
১০৭৫৬.৯৯
১২২৩৪.৫২
১০৮৯২.৮২
১১২.৩২
৪৬৮২১.৮১
৫১০২৮.৩২
৪২২৮৯.২২
১২০.৬৭
আই.ও.সি.এল.
৬৬৩২২.৩০
৪২২৫.৬৫
৫৯০৩.৪৪
৫৩৩১.৮১
১১০.৭২
২১৩৭৩.৮০
২৩৯১৪.৫৬
২১২৯৬.১৩
১১২.৩০
বি.পি.সি.এল.
৩৪০০৫.৯৯
২৮৪৪.০২
২৫০৬.০২
২৮৫২.৯৬
৮৭.৮৪
১১৪৫৮.১৯
১১৫২১.৬১
১০৭৫৪.৪৫
১০৭.১৩
ঐচ.পি.সি.এল.
১৭৪৯৫.৫৭
১৩৮৪.৯৬
১৪৪৯.৯২
৭৪৫.০৪
১৯৪.৬১
৫২৬০.৫৪
৫৮৬১.৯৩
৩১৫৮.৪৭
১৮৫.৫৯
সি.পি.সি.এল.
৯৬১৪.২৪
৮৬৭.৯৪
৮৭১.৪২
৭৭৬.২২
১১২.২৭
৩১৩৭.২১
৩৫৭৫.৪২
২৫৬৫.২৯
১৩৯.৩৮
এন.আর.এল.
২৭৪৮.৮৬
২৪০.০৪
২৫৩.৩৩
২৩০.৮৯
১০৯.৭২
৯৪৪.৬৮
১০৬০.৫২
৮৩৫.৪৯
১২৬.৯৩
এম.আর.পি.এল.
১৪৪০১.৯৫
১১৮৯.১১
১২৪৫.৭০
৯৫৩.০৬
১৩০.৭১
৪৬২৮.৯২
৫০৭০.৬৯
৩৬৫৭.৮৪
১৩৮.৬৩
ও.এম.জি.সি.
৬০.০২
৫.২৭
৪.৭০
২.৮৪
১৬৫.৪৭
১৮.৪৭
২৩.৬০
২১.৫৫
১০৯.৫০
প্রাইবেৎ/জে.ভি.
১১১৪০৪.৫৬
৯২৮৫.২৩
৯৪১৩.৫৪
৯৪৩৩.৬৯
৯৯.৭৯
৩৬৪১৫.৫০
৩৭৮২৬.৪৭
৩৭০০৮.৩৭
১০২.২১
ঐচ.এম.ই.এল.
১০৫২৮.৮৬
৮৮৮.৬৩
৯৪৪.১২
১০৩৭.০৯
৯১.০৪
৩৫০৫.৯৪
৩৯৯৮.৮৪
৪০৯৮.৮০
৯৭.৫৬
আর.আই.এল.
৮১৪৯২.১৮
৬৭৬৯.২৮
৬৭৪৮.৩৮
৬৭৬৯.২৮
৯৯.৬৯
২৬৪৮৭.২৮
২৭৩০৪.৪০
২৬৪৮৭.২৮
১০৩.০৮
এন.ই.এল.
১৯৩৮৩.৫২
১৬২৭.৩২
১৭২১.০৪
১৬২৭.৩২
১০৫.৭৬
৬৪২২.২৮
৬৫২৩.২৪
৬৪২২.২৮
১০১.৫৭
অপুনবা Refinery
২৫৬০৫৩.৫০
২০০৪২.২২
২১৬৪৮.০৬
২০৩২৬.৫১
১০৬.৫০
৮৩২৩৭.৩১
৮৮৮৫৪.৭৯
৭৯২৯৭.৫৮
১১২.০৫
Fractionators
৩৮৮৮.১৪
৩৩৩.৬১
৩২৬.৫৪
৩৬০.৩৩
৯০.৬২
১২৩৭.৩৫
১২৪০.২৯
১৩৮১.৯৯
৮৯.৭৫
অপুনবা
২৫৯৯৪১.৬৪
২০৩৭৫.৮৩
২১৯৭৪.৬০
২০৬৮৬.৮৩
১০৬.২৩
৮৪৪৭৪.৬৬
৯০০৯৫.০৮
৮০৬৭৯.৫৭
১১১.৬৭
খঙজিনবীগদবাঃ অপুনবা অসি রাউন্দিং ওফ তৌরবনা তেল্লী তৌদবা য়াই। *: প্রোভিজনেল
ফিগর ৪: পেত্রোলিয়ম পোত্থোক্কী থাগী ওইবা রিফাইনরী প্রদক্সন
২. ওইল'স রিফাইনরীনা পেত্রোলিয়ম প্রদক্ত পুথোকপগী চাং অসি জুলাই ২০২২দা তি.এম.তি. ২১৬৪৮.০৬নি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ৮.০১%গী চাং হেনগৎলে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ৬.৫% হেনগৎলে। অপুনবা ওইনা এপ্রিল জুলাই, ২০২২দা পুথোকখিবগী চাংনা তি.এম.তি. ৮৮৮৫৪.৭৯নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমগী চাংদগী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিদগী মথং শিৎনা ৬.৭৫% অমসুং ১২.০৫% হেনগৎলে।
৩. ফ্রেক্সনরীশিংনা পেত্রোলিয়ম প্রদক্ত পুথোকপগী চাং অসি জুলাই ২০২২দা তি.এম.তি. ৩২৬.৫৪নি, মসি থা অসিগী পান্দমদগী ২.১২%গী চাং হন্থরে অমসুং জুলাই ২০২১দা পুথোকখিবা চাংদগী ৯.৩৮% হন্থরে। অপুনবা ওইনা এপ্রিল জুলাই, ২০২২দা পুথোকখিবগী চাংনা তি.এম.তি. ১২৪০.২৯.৭৯নি, মসিসু মতম অসিদা থমখিবা পান্দমগী চাংদগী অমসুং মমাং চহিগী মতম অসিদগী মথং শিৎনা ০.২৪% অমসুং ১০.২৫% হন্থরে।
এনেক্সর ১ য়েংনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু
এনেক্সর ২ য়েংনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু
এনেক্সর ৩ য়েংনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু
এনেক্সর ৪ য়েংনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু
এনেক্সর ৫ য়েংনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু

Ministry of Petroleum & Natural Gas
Monthly Production Report July 2022
23 AUG 2022 1:50PM by PIB Delhi
1. Production of Crude Oil
Crude oil production during July 2022 was 2453.19 TMT, which is 5.57% lower than target for the month and 3.76% lower than the production of July 2021. Cumulative crude oil production during April-July, 2022 was 9912.42 TMT, which is 2.17% lower than target for the period and 0.50% lower than production during corresponding period of last year respectively. Unit-wise and State-wise crude oil production is given at Annexure-I. Unit-wise crude oil production for the month of July 2022 and cumulatively for April-July 2021-22 vis-à-vis same period of last year has been shown in Table-1 and month-wise in Figure-1.
Table-1: Crude Oil Production (in TMT)
Oil Company
Target
June (Month)
April-June (Cumulative)
2022-23 (Apr-Mar)*
2022-23
2021-22
% over last year
2022-23
2021-22
% over last year
Target*
Prod.*
Prod.
Target*
Prod.*
Prod.
ONGC (Nomination Block)
19869.61
1693.39
1636.56
1664.94
98.30
6681.23
6606.19
6477.08
101.99
OIL (Nomination Block)
3571.00
286.99
263.70
253.26
104.12
1091.47
1037.55
995.60
104.21
Pvt/JVs (PSC/RSC Regime)
7400.88
617.44
552.92
630.77
87.66
2359.91
2268.68
2489.29
91.14
Total
30841.49
2597.82
2453.19
2548.98
96.24
10132.62
9912.42
9961.97
99.50
• Note: Totals may not tally due to rounding off. *: Provisional
Figure-1: Monthly Crude Oil Production
Unit-wise production details with reasons for shortfall are as under:
1. Crude oil production by ONGC (Oil and Natural Gas Corporation) in nomination block during July 2022 was 1636.56 TMT, which is 3.36% lower than target of the month and 1.70% lower when compared with production of July 2021. Cumulative crude oil production by ONGC during April-July, 2022 was 6606.19 TMT, which is 1.12% lower than target for the period but 1.99% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively. Reasons for shortfall in production are as under:
• Natural decline in production from Gandhar in Ankleshwar.
• Ceasure of high potential wells in Geleki field in Assam.
• Closure of wells due to DAB issues.
• Less contribution from PEC fields in Jorhat.
• Restriction on drilling activities due to socio-political issues in Cauvery.
1. Crude oil production by OIL (Oil India Ltd) in the nomination block during July 2022 was 263.70 TMT, which is 8.11% lower than the target of the month but 4.12% higher when compared with production of July, 2021. Cumulative crude oil production by OIL during April-July 2022 was 1037.55 TMT, which is 4.94% lower than target for the period but 4.21% higher when compared production during corresponding period of last year. Reasons for shortfall in production are as under:
• Less than planned contribution from workover wells.
• Loss due to miscreant activities in Main Producing Area (MPA).
1. Crude oil production by Pvt/JVs companies in the PSC/RSC regime during July 2022 was 552.92 TMT, which is 10.45% lower than the target of the reporting month and 12.34% lower than the month production of July 2021. Cumulative crude oil production by Pvt/JVs companies during April-July 2022 was 2268.68 TMT, which is 3.87% and 8.86% lower than target for the period and production during corresponding period of last year respectively. Reasons for shortfall in production are as under:
• RJ-ON-90/1 (VEDANTA): Production shortfall due to Few well failures in ABH & NL; Well failures and higher injection losses to de risk infill drilling in Bhagyam. Some well shut-in due to SRP pump issues in Guda, Kaameshwari West, Raaggeshwari Oil.
• CB-OS/2 (VEDANTA): Shortfall due to non-realization of production anticipated from upcoming development wells.
• MB/OSDSF/B80/2016 (HOEC): Production shortfall due to D1 well is shut-in due to operational issues and D2 well is shut due to chafe change out operation, delayed due to very bad weather conditions.
• RAVVA (VEEDANTA): Production shortfall due to Well RB-3 ST ceased to flow because of liquid loading.
• CB-ONN-2003/1 (SUN): Production shortfall due to delay in drilling of additional proposed wells and crude evacuation constraint.
1. Production of Natural Gas
Natural gas production during July 2022 was 2882.54 MMSCM, which is 3.33% lower than the monthly target and 0.40% lower than production of July 2021. Cumulative natural gas production during April-July 2022 was 11436.19 MMSCM, which is 2.80% lower when compared with target for the period but 3.38% higher than production during corresponding period of last year. Unit-wise and state-wise natural gas production is given at Annexure-II. Unit-wise natural gas production for the month of July 2022 and cumulatively for April-July 2021-22 vis-à-vis same period of last year has been shown in Table-2 and month-wise in Figure-2.
Table-2: Natural Gas Production (in MMSCM)
Oil Company
Target
June (Month)
April-June (Cumulative)
2022-23 (Apr-Mar)*
2022-23
2021-22
% over last year
2022-23
2021-22
% over last year
Target*
Prod.*
Prod.
Target*
Prod.*
Prod.
ONGC (Nomination Block)
20381.94
1697.07
1662.89
1730.66
96.08
6773.82
6749.44
6782.59
99.51
OIL (Nomination Block)
3717.84
316.35
262.53
248.41
105.69
1241.14
1005.32
923.61
108.85
Pvt/JVs (PSC/RSC Regime)
11968.32
968.43
957.12
915.08
104.59
3750.74
3681.43
3356.10
109.69
Total
36068.10
2981.85
2882.54
2894.15
99.60
11765.69
11436.19
11062.30
103.38
Note: Totals may not tally due to rounding off. *: Provisional
Figure-2: Monthly Natural Gas Production
1. Natural gas production by ONGC (Oil and Natural Gas Corporation) in the nomination blocks during July 2022 was 1662.89 MMSCM, which is 2.01% lower target for the month and 3.92% lower than the production of July 2021. Cumulative natural gas production by ONGC during April-July, 2022 was 6749.44 MMSCM, which is 0.36% and 0.49% lower than target for the period and production during corresponding period of last year respectively.
• Less gas production in Daman field in B&S Asset due to more than anticipated decline.
• Delay in HF in Mandapeta & Natural Decline in Pasarlapudi and Kesanapalli-W fields in Rajahmundry.
• Potential decline and ceasure of wells in Gandhar, Jambusar and Dahej fields in Ankleshwar Asset.
• Decline in AG in Geleki field & FG in Laiplingaon field in Assam Asset.
• Consumer issues in Tripura.
• Restriction on drilling activities due to socio-political issues in Cauvery.
1. Natural gas production by OIL (Oil India Ltd) in the nomination block during July 2022 was 262.53 MMSCM which is 17.01% lower than the target for the month of current year but 5.69% higher than production of corresponding month of last year. Cumulative natural gas production by OIL during April-July 2022 was 1005.32 MMSCM, which is 19.0% lower than target for the period but 8.85% higher than production during corresponding period of last year. Reasons for shortfall in production are as under:
• Low upliftment/demand of gas by the major customers.
• Less than planned contribution from drilling wells and old wells.
1. Natural gas production by Pvt/JVs companies in the PSC/RSC/CBM regime during July 2022 was 957.12 MMSCM, which is 1.17% lower than the target for the month but 4.59% higher when compared the production of July 2021. Cumulative natural gas production by Pvt/JVs during April-July, 2022 was 3681.43 MMSCM, which is 1.85% lower than target for the period but 9.69% higher than production during corresponding period of last year. Reasons for shortfall in production are as under:
• AAP-ON-94/1 (HOEC): Production Shortfall due to Low consumer demand.
• CB-OS/2 (VEDANTA): Shortfall due to non-realization of production anticipated from upcoming development wells.
• MB/OSDSF/B80/2016 (HOEC): Production shortfall due to D1 well is shut-in due to operational issues and D2 well is shut due to chafe change out operation, delayed due to very bad weather conditions.
• RAVVA (VEDANTA): Production shortfall due to Well RB-3 ST ceased to flow because of liquid loading.
1. Crude Oil Processed (Crude Throughput)
Crude Oil Processed during July 2022 was 21423.25 TMT, which is 11.47% higher than target for the month and 10.52% higher than the July 2021. Cumulative crude processed during April-July 2022 was 87221.33 TMT, which is 7.02% and 13.81% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively. Refinery-wise details of the crude throughput and capacity utilization during the month of July 2022 vis-à-vis July 2021 are given at Annexure-III and Annexure-IV. Company-wise crude throughput for the month of July 2021 and cumulatively for the period April-July 2022 vis-à-vis same period of last year has been shown in Table-3 and month-wise in Figure-3.
Table 3: Crude Oil Processed (Crude Throughput) (in TMT)
Oil Company
Target
June (Month)
April-June (Cumulative)
2022-23 (Apr-Mar)*
2022-23
2021-22
% over last year
2022-23
2021-22
% over last year
Target*
Prod.*
Prod.
Target*
Prod.*
Prod.
CPSE
154983.78
11545.43
13096.53
11582.90
113.07
50224.45
54415.99
44884.00
121.24
IOCL
69999.90
4408.89
6167.19
5667.63
108.81
22501.19
25103.66
22389.06
112.12
BPCL
37000.00
3100.00
2699.54
2962.65
91.12
12475.00
12259.42
11269.60
108.78
HPCL
18920.85
1556.50
1560.32
799.64
195.13
5806.60
6369.87
3307.65
192.58
CPCL
10300.00
930.00
975.07
818.56
119.12
3360.00
3857.31
2853.07
135.20
NRL
2800.00
244.51
261.08
226.90
115.06
962.25
1047.69
866.92
120.85
MRPL
15900.00
1300.00
1428.36
1104.62
129.31
5100.00
5753.50
4175.10
137.81
ONGC
63.04
5.53
4.98
2.91
170.88
19.40
24.53
22.61
108.49
Pvt/JVs
94637.83
7672.96
8326.72
7801.52
106.73
31276.99
32805.35
31756.27
103.30
HMEL
11451.93
969.61
1109.49
1098.17
101.03
3843.11
4339.01
4322.39
100.38
RIL
63021.49
5026.62
5482.43
5026.62
109.07
20782.14
21666.43
20782.14
104.26
NEL
20164.41
1676.74
1734.80
1676.74
103.46268
6651.75
6799.91
6651.75
102.2274
TOTAL
249621.61
19218.39
21423.25
19384.42
110.52
81501.44
87221.33
76640.28
113.81
1. Totals may not tally due to rounding off. *: Provisional
Figure 3: Crude Oil Processed (Crude Throughput)
3.1 CPSE Refineries’ crude oil processed during July 2022 was 13096.53 TMT, which is 13.43% higher than target for the month and 13.07% higher than the production of July 2021. Cumulative crude throughput during April-July 2022 was 54415.99 TMT which is 8.35% and 21.24% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively. Reasons for shortfall in production are as under:
• IOCL-Panipat Refinery: Crude processed lower due to high TAN crude processing; partial power failure and VGO ullage constraint due to RFCC shutdown.
• HPCL-Visakh: Crude processed lower due to planned shutdown.
3.2 Private & JVs Refineries’ crude oil processed during July 2022 was 8326.72 TMT, which is 8.52% higher than the target for the month and 6.73% higher than the production of July 2021. Cumulative crude throughput during April-July 2022 was 32805.35 TMT, which is 4.89% and 3.30% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively.
1. Production of Petroleum Products
1. Production of Petroleum Products during July 2021 was 21974.60 TMT, which is 7.85% higher target for the month and 6.23% higher than the production of July 2021. Cumulative production during April-July, 2022 was 90095.08 TMT, which is 6.65% and 11.67% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively. Unit-wise production of petroleum products is given at Annexure-V. Company-wise production for the month of July 2022 and cumulatively for April-July, 2022 vis-à-vis same period of last year has been shown in Table-4 and month-wise in Figure-4.
Table 4: Production of Petroleum Products (TMT)
Oil Company
Target
June (Month)
April-June (Cumulative)
2022-23 (Apr-Mar)*
2022-23
2021-22
% over last year
2022-23
2021-22
% over last year
Target*
Prod.*
Prod.
Target*
Prod.*
Prod.
CPSE
144648.94
10756.99
12234.52
10892.82
112.32
46821.81
51028.32
42289.22
120.67
IOCL
66322.30
4225.65
5903.44
5331.81
110.72
21373.80
23914.56
21296.13
112.30
BPCL
34005.99
2844.02
2506.02
2852.96
87.84
11458.19
11521.61
10754.45
107.13
HPCL
17495.57
1384.96
1449.92
745.04
194.61
5260.54
5861.93
3158.47
185.59
CPCL
9614.24
867.94
871.42
776.22
112.27
3137.21
3575.42
2565.29
139.38
NRL
2748.86
240.04
253.33
230.89
109.72
944.68
1060.52
835.49
126.93
MRPL
14401.95
1189.11
1245.70
953.06
130.71
4628.92
5070.69
3657.84
138.63
ONGC
60.02
5.27
4.70
2.84
165.47
18.47
23.60
21.55
109.50
Pvt/JVs
111404.56
9285.23
9413.54
9433.69
99.79
36415.50
37826.47
37008.37
102.21
HMEL
10528.86
888.63
944.12
1037.09
91.04
3505.94
3998.84
4098.80
97.56
RIL
81492.18
6769.28
6748.38
6769.28
99.69
26487.28
27304.40
26487.28
103.08
NEL
19383.52
1627.32
1721.04
1627.32
105.76
6422.28
6523.24
6422.28
101.57
Total Refinery
256053.50
20042.22
21648.06
20326.51
106.50
83237.31
88854.79
79297.58
112.05
Fractionators
3888.14
333.61
326.54
360.33
90.62
1237.35
1240.29
1381.99
89.75
TOTAL
259941.64
20375.83
21974.60
20686.83
106.23
84474.66
90095.08
80679.57
111.67
Note: Totals may not tally due to rounding off. *: Provisional
Figure 4: Monthly Refinery Production of Petroleum Products
1. Production of petroleum Products by Oil’s Refineries during July 2022 was 21648.06 TMT, which is 8.01% higher than target for the month and 6.5% higher than the production of July 2021. Cumulative production during April-July, 2022 was 88854.79 TMT, which is 6.75% and 12.05% higher than target for the period and production during corresponding period of last year respectively.
1. Production of petroleum Products by Fractionators during July 2022 was 326.54 TMT, which is 2.12% lower than the target for the month and 9.38% lower than production of July 2021. Cumulative production during April-July, 2022 was 1240.29 TMT, which is 0.24% higher than target for the period but 10.25% lower than production during corresponding period of last year respectively.
Click here to see Annexure-I
Click here to see Annexure-II
Click here to see Annexure-III
Click here to see Annexure-IV
Click here to see Annexure-V