Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 210.02 Cr
Over 3.99 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 97,648
9,531 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.59%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.59%
22 AUG 2022 9:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 210.02 Cr (2,10,02,40,361) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,79,49,087 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.99 Cr (3,99,77,431) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,598
2nd Dose
1,01,02,733
Precaution Dose
66,46,146
FLWs
1st Dose
1,84,33,710
2nd Dose
1,76,91,533
Precaution Dose
1,29,17,588
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,99,77,431
2nd Dose
2,95,80,886
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,15,56,598
2nd Dose
5,19,96,985
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,02,88,465
2nd Dose
51,19,50,676
Precaution Dose
5,06,17,295
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,47,488
2nd Dose
19,60,55,014
Precaution Dose
2,95,93,835
Over 60 years
1st Dose
12,75,45,204
2nd Dose
12,25,39,816
Precaution Dose
3,84,85,360
Precaution Dose
13,82,60,224
Total
2,10,02,40,361
India’s Active Caseload currently stands at 97,648. Active cases now constitute 0.22% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.59%. 11,726 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,23,944.
9,531 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,29,546 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.27 Cr (88,27,25,509) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.59% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.15%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১০.০২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৭,৬৪৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৫৩১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৫৯% ওইরি
22 AUG 2022 9:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৯.৯৮ (২,০৯,৯৮,৩৫,২১০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৯,৪৯,০৮৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৯ (৩,৯৯,৭৭,৪৩১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৫৯৮
অনিশুবা দোজ
১,০১,০২,৭৩৩
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৪৬,১৪৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,৭১০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯১,৫৩৩
প্রিকোসন দোজ
১,২৯,১৭,৫৮৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৯,৭৭,৪৩১
অনিশুবা দোজ
২,৯৫,৮০,৮৮৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৫,৫৬,৫৯৮
অনিশুবা দোজ
৫,১৯,৯৬,৯৮৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০২,৮৮,৪৬৫
অনিশুবা দোজ
৫১,১৯,৫০,৬৭৬
প্রিকোসন দোজ
৫,০৬,১৭,২৯৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৪৭,৪৮৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৬০,৫৫,০১৪
প্রিকোসন দোজ
২,৯৫,৯৩,৮৩৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৪৫,২০৪
অনিশুবা দোজ
১২,২৫,৩৯,৮১৬
প্রিকোসন দোজ
৩,৮৪,৮৫,৩৬০
প্রিকোসন দোজ
১৩,৮২,৬০,২২৪
অপুনবা
২,১০,০২,৪০,৩৬১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৭,৬৪৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১১,৭২৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,২৩,৯৪৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৫৩১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,২৯,৫৪৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.২৭ (৮৮,২৭,২৫,৫০৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৫৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি