Ministry of Steel
NMDC Celebrates 76th Independence Day
15 AUG 2022 2:13PM by PIB Delhi
NMDC, the country's largest Iron ore producing Navratna mining company under Ministry of Steel, celebrated the 75 illustrious years of Indian Independence by hoisting the national flag on the occasion of the 76th Independence Day at the company's headquarters in Hyderabad and all its project sites with great fervour. Shri Sumit Deb, CMD, NMDC along with Shri A Shankariah, senior most employee at Head Office unfurled the tricolour at the NMDC Corporate Office at Hyderabad in the presence of employees.
On this occasion Shri Sumit Deb, CMD, NMDC said, The role of PSUs in the economic growth of the nation has been monumental and NMDC has consistently dedicated itself to meet the infrastructure needs of the country. As we celebrate Azadi Ka Amrit Mahotsav, I urge everyone to wholeheartedly participate in Har Ghar Tiranga by hoisting the flags at their homes as a mark of respect, gratitude and tribute to our motherland. As flag bearers of the country’s future, it is our duty to preserve the ethos of this great nation.”
NMDC had organised a Mega Chess Tournament on its 64th Foundation Day and a Painting Competition for school students during AKAM Iconic Week. The winners of the Chess & Painting competition and indoor games for employees and associates were felicitated today by the CMD, Functional Directors, CVO, Smt. Bratati Deb, President, Mineral Eves Club;
Smt. Chetali Mukherjee and Smt. Lipi Mohanty.

স্তীল মন্ত্রালয়
এন.এম.দি.সি.না ৭৬শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দেগী থৌরম পাংথোকখ্রে
15 AUG 2022 2:13PM by PIB Imphal
স্তীলগী মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী অচৌবা আইরন ওর পুথোকপা নৱরত্ন মাইনিং কম্পনি - এন.এম.দি.সি.না ৭৬শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দেগী থৌরম অসিদা হাইদ্রাবাদতা লৈবা কমপনী অসিগী হেদক্বার্তর অমসুং মখোয়গী প্রোজেক্ত সাইত পুম্নমক্তা নেস্নেল ফ্লেগ চিংখৎতুনা য়াম্না হরাউ তয়াম্না থৌরম পাংথোকখ্রে। এন.এম.দি.সি.গী সি.এম.দি., এন.এম.দি.সি. শ্রী সুমিত দেবনা হেদ ওফিসকী খ্বাইদগী সিনিয়র ওইবা এমপ্লোয়ি শ্রী এ. শঙ্করাইয়াহগা লোইননা অতোপ্পা এমপ্লোয়ীশিংগা হাইদ্রাবাদতা লৈবা এন.এম.দি.সি.গী কোর্পোরেত ওফিসতা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখ্রে।
থৌরম অদুদা এন.এম.দি.সি.গী সি.এম.দি. অমসুং এন.এম.দি.সি. শ্রী সুমিত দেবনা হায়খি, “লৈবাক অসিগী শেনমিৎলোন চাওখৎপগী হিরমদা পি.এস.য়ু.গী থৌদাং য়াম্না চাওনা লৈরি অমসুং এন.এম.দি.সি.না লৈবাক অসিগী ইন্ফ্রাস্ত্রকচর চাওখৎনবগীদমক লেপ্তনা থবক পাংথোক্লি। ‌ঐখোয়না আজাদি কা অমৃত মহোতসব পাংথোকপা মতম অসিদা ঐহাক্না ময়াম পুম্নমক্তা ইমা লৈবাক অসিবু ইকাইখুম্নবা উৎপা ওইনা নখোয়-নখোয়গী য়ুমদা ফিরাল চিংখৎতুনা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’দা থৱায় য়াওনা শরুক য়ানবগীদমক নোল্লু‌ক্না হায়জরি। লৈবাক অসিগী ফিরাল পাইরিবা অমা ওইনা চাউরবা লৈবাক অসিগী ইথোসশিং ঙাক্তুনা চৎপা হায়বসি ঐখোয়গী ইথৌনি।”
এন.এম.দি.সি.না মখোয়গী ৬৪ শুবা ফাউন্দেশন দেগী মতাংদা মেগা চেস তুর্নামেন্ত অমা অমসুং এ.কে.এ.এম. আইকোনিক ৱিককী মনুংদা স্কুলগী ছাত্রশিংগীদমক পেন্তিং কম্পিতিসন অমসু পাংথোকখি। চেস অমসুং পেন্তিং কম্পিতিসন অমসুং এমপ্লোয়ী অমসুং এসোসিএতশিংগীদমক পাংথোকখিবা ইন্দোর গেমসতা মাইপাকখিবশিংবু সি.এম.দি., ফংস্নেল দাইরেক্তরশিং, সি.ভি.ওমিনরেল ইব্স ক্লব কী প্রেসিদেন্ত, শ্রিমতী ব্রাতাতি দেব; শ্রীমতী চেতালি মুখর্জি অমসুং শ্রীমতী লিপি মোহন্তিনা ঙসি ফেসিলিতেত তৌখি।