হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৪.৬০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৯,৭৯২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৭৩৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৭৯% ওইরি
02 AUG 2022 9:51AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৪.৬০ (২,০৪,৬০,৮১,০৮১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭১,১৪,৮০৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯১ (৩,৯১,০৩,৮৮১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১১,৮৬৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯১,০৮৮
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৫৪,৭৩৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩০,৮১৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৭২,৬৬৯
প্রিকোসন দোজ
১,২২,৯৯,৮৫৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯১,০৩,৮৮১
অনিশুবা দোজ
২,৮০,৪৭,৮৭১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১২,২১,৫৮১
অনিশুবা দোজ
৫,১১,১৫,৪৬৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৯৫,৭৯,৯৯৬
অনিশুবা দোজ
৫০,৯০,০০,৩১৯
প্রিকোসন দোজ
২,৪৭,৯১,৪৮০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৬,৯৭,৫৭৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৩,২৭,২৫৮
প্রিকোসন দোজ
১,৬৫,১৬,৬৮৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৪,৪৭,৫২১
অনিশুবা দোজ
১২,২০,৬৫,৮০৬
প্রিকোসন দোজ
৩,২৯,০৪,৬১৫
প্রিকোসন দোজ
৯,২৮,৬৭,৩৬৭
অপুনবা
২,০৪,৬০,৮১,০৮১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৯,৭৯২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৭,৮৯৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৩,৮৩,৭৮৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৭৩৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,১১,১০২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৫৮ (৮৭,৫৮,৯২,৬১১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৭৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 204.60 Cr
Over 3.91 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,39,792
13,734 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.49%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.79%
02 AUG 2022 9:51AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 204.60 Cr (2,04,60,81,081) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,71,14,804 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.91 Cr (3,91,03,881) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,11,866
2nd Dose
1,00,91,088
Precaution Dose
63,54,734
FLWs
1st Dose
1,84,30,813
2nd Dose
1,76,72,669
Precaution Dose
1,22,99,855
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,91,03,881
2nd Dose
2,80,47,871
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,12,21,581
2nd Dose
5,11,15,466
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,95,79,996
2nd Dose
50,90,00,319
Precaution Dose
2,47,91,480
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,36,97,579
2nd Dose
19,53,27,258
Precaution Dose
1,65,16,683
Over 60 years
1st Dose
12,74,47,521
2nd Dose
12,20,65,806
Precaution Dose
3,29,04,615
Precaution Dose
9,28,67,367
Total
2,04,60,81,081
India’s Active Caseload currently stands at 1,39,792. Active cases now constitute 0.32% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.49%. 17,897 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,33,83,787.
13,734 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,11,102 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.58 Cr (87,58,92,611) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.79% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.34%.