হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৩.২১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৬,৩২৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৭১% ওইরি
28 JUL 2022 10:14AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৩.২১ (২,০৩,২১,৮২,৩৪৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৮,৭০,৭২৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৭ (৩,৮৭,৫৩,৪৭২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১৪৫০
অনিশুবা দোজ
১০০৮৮৫০৫
প্রিকোসন দোজ
৬২৪৩১১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩০০৭৪
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬৮০৩২
প্রিকোসন দোজ
১২০১৭৩৭৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৭৫৩৪৭২
অনিশুবা দোজ
২৭৪৬৯৬৪৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১০৯৪১১৩
অনিশুবা দোজ
৫০৮০০১৬৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৩৯৩৩৩২
অনিশুবা দোজ
৫০৮২২১৭৭৩
প্রিকোসন দোজ
১৮৮০০১৪১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৬৪০৫৬
অনিশুবা দোজ
১৯৫১৫১৩৭২
প্রিকোসন দোজ
১৩০৫২৬৪৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪২৫৯৫১
অনিশুবা দোজ
১২১৯৪৮৮৯৬
প্রিকোসন দোজ
৩১৫৪৮২৩২
প্রিকোসন দোজ
৮,১৬,৬১,৫১০
অপুনবা
২,০৩,২১,৮২,৩৪৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৬,৩২৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,২১৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩২,৮৬,৭৮৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯৬,৭৮৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৪০ (৮৭,৪০,০৮,০৩৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৭১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.১৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 203.21 Cr
Over 3.87 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,46,323
20,557 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.71%
28 JUL 2022 10:14AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 203.21 Cr (2,03,21,82,347) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,68,70,726 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.87 Cr (3,87,53,472) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411450
2nd Dose
10088505
Precaution Dose
6243115
FLWs
1st Dose
18430074
2nd Dose
17668032
Precaution Dose
12017373
Age Group 12-14 years
1st Dose
38753472
2nd Dose
27469645
Age Group 15-18 years
1st Dose
61094113
2nd Dose
50800166
Age Group 18-44 years
1st Dose
559393332
2nd Dose
508221773
Precaution Dose
18800141
Age Group 45-59 years
1st Dose
203664056
2nd Dose
195151372
Precaution Dose
13052649
Over 60 years
1st Dose
127425951
2nd Dose
121948896
Precaution Dose
31548232
Precaution Dose
8,16,61,510
Total
2,03,21,82,347
India’s Active Caseload currently stands at 1,46,323. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 19,216 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,32,86,787.
20,557 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,96,783 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.40 Cr (87,40,08,037) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.71% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.18%.