হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০২.১৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫০,৮৭৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৮৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৪৯% ওইরি
25 JUL 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০২.১৭ (২,০২,১৭,৬৬,৬১৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৬,৭০,৯৪৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৫ (৩,৮৫,২৮,৬১৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১১২৮
অনিশুবা দোজ
১০০৮৬২০৮
প্রিকোসন দোজ
৬১৭৮২৬৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৯৩৮৭
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬৩৯৫০
প্রিকোসন দোজ
১১৮৫৩৬১৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৫২৮৬১৫
অনিশুবা দোজ
২৭০৯৯৪৫৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১০১৮৯৭২
অনিশুবা দোজ
৫০৬১৮২৪২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯২৬৩২১৩
অনিশুবা দোজ
৫০৭৬২৮০৫৯
প্রিকোসন দোজ
১৪৩৭৪৩৩০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৪০৭০৮
অনিশুবা দোজ
১৯৫০১০৯৬০
প্রিকোসন দোজ
১০২৩২২৭২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪১১০১৪
অনিশুবা দোজ
১২১৮৬০৪১৬
প্রিকোসন দোজ
৩০৪৫৭৮০৩
প্রিকোসন দোজ
৭,৩০,৯৬,২৮৪
অপুনবা
২,০২,১৭,৬৬,৬১৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫০,৮৭৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,১৪৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩২,২৮,৬৭০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৮৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৩৯,৭৫১তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.২৭ (৮৭,২৭,৫৯,৮১৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৭.০৩%ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 202.17Cr
Over 3.85Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at1,50,877
16,866 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.46%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.49%
25 JUL 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 202.17Cr (2,02,17,66,615) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,66,70,946sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.85 Cr (3,85,28,615) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411128
2nd Dose
10086208
Precaution Dose
6178264
FLWs
1st Dose
18429387
2nd Dose
17663950
Precaution Dose
11853615
Age Group 12-14 years
1st Dose
38528615
2nd Dose
27099459
Age Group 15-18 years
1st Dose
61018972
2nd Dose
50618242
Age Group 18-44 years
1st Dose
559263213
2nd Dose
507628059
Precaution Dose
14374330
Age Group 45-59 years
1st Dose
203640708
2nd Dose
195010960
Precaution Dose
10232272
Over 60 years
1st Dose
127411014
2nd Dose
121860416
Precaution Dose
30457803
Precaution Dose
7,30,96,284
Total
2,02,17,66,615
India’s Active Caseload currently stands at1,50,877.Active cases now constitute 0.34% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.46%. 18,148patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,32,28,670.
16,866 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,39,751COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 87.27Cr (87,27,59,815) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.49% and the Daily Positivity rate is reported to be 7.03%.