Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 200 Cr
Over 3.79 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,44,264
16,935 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.58%
18 JUL 2022 9:21AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 200 Cr (2,00,04,61,095) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,63,34,227 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.79 Cr (3,79,98,722) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,10,336
2nd Dose
1,00,79,797
Precaution Dose
60,24,487
FLWs
1st Dose
1,84,27,577
2nd Dose
1,76,52,344
Precaution Dose
1,14,69,971
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,79,98,722
2nd Dose
2,62,25,897
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,08,48,302
2nd Dose
5,01,31,500
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,88,99,360
2nd Dose
50,59,28,479
Precaution Dose
64,24,565
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,69,720
2nd Dose
19,45,74,456
Precaution Dose
46,43,182
Over 60 years
1st Dose
12,73,61,591
2nd Dose
12,15,80,188
Precaution Dose
2,82,10,621
Precaution Dose
5,67,72,826
Total
2,00,04,61,095
India’s Active Caseload currently stands at 1,44,264. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 16,069 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,30,97,510.
16,935 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,61,470 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.96 Cr (86,96,87,102) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 6.48% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.58%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৪,২৬৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৯৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৮% ওইরি
18 JUL 2022 9:21AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০০ (২,০০,০৪,৬১,০৯৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৩,৩৪,২২৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৯ (৩,৭৯,৯৮,৭২২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১০,৩৩৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৯,৭৯৭
প্রিকোসন দোজ
৬০,২৪,৪৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৭,৫৭৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৫২,৩৪৪
প্রিকোসন দোজ
১,১৪,৬৯,৯৭১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৯,৯৮,৭২২
অনিশুবা দোজ
২,৬২,২৫,৮৯৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৮,৪৮,৩০২
অনিশুবা দোজ
৫,০১,৩১,৫০০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৮,৯৯,৩৬০
অনিশুবা দোজ
৫০,৫৯,২৮,৪৭৯
প্রিকোসন দোজ
৬৪,২৪,৫৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৬৯,৭২০
অনিশুবা দোজ
১৯,৪৫,৭৪,৪৫৬
প্রিকোসন দোজ
৪৬,৪৩,১৮২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৬১,৫৯১
অনিশুবা দোজ
১২,১৫,৮০,১৮৮
প্রিকোসন দোজ
২,৮২,১০,৬২১
প্রিকোসন দোজ
৫,৬৭,৭২,৮২৬
অপুনবা
২,০০,০৪,৬১,০৯৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৪,২৬৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,০৬৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩০,৯৭,৫১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৯৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৬১,৪৭০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৯৬ (৮৬,৯৬,৮৭,১০২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৬.৪৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি