হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৯৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৩,৮৬৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৭৪% ওইরি
04 JUL 2022 11:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৯৮ (১,৯৭,৯৮,২১,১৯৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৮,৫৫,৫৭৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৯ (৩,৬৯,১২,৭৬৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,১২৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৭,৫৪৭
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৪৫,০৮০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,৪৬১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৯,৫৯৫
প্রিকোসন দোজ
১,০৪,৩৬,৩৩৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৯,১২,৭৬৪
অনিশুবা দোজ
২,৩৯,৮৩,১৭৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৫,১৯,৫৭৪
অনিশুবা দোজ
৪,৯০,৩৮,৭৬৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৩,৫৭,০৮৭
অনিশুবা দোজ
৫০,২২,৬১,৪৭৮
প্রিকোসন দোজ
৩২,৪০,৮৩৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৬৫,২৯৬
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৬,৫৫,৫৪৯
প্রিকোসন দোজ
২৭,০১,৪৬৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৭৮,১২৪
অনিশুবা দোজ
১২,০৯,৭১,৭৯৫
প্রিকোসন দোজ
২,৪৭,২৩,১৪৫
প্রিকোসন দোজ
৪,৬৮,৪৬,৮৬৫
অপুনবা
১,৯৭,৯৮,২১,১৯৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৩,৮৬৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৯৫৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,৭৯,৪৭৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৩২,৯৭৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৩৯ (৮৬,৩৯,৯৯,৯০৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৭৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.98 Cr
Over 3.69 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,13,864
16,135 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.53%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.74%
04 JUL 2022 11:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.98 Cr (1,97,98,21,197) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,58,55,578 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.69 Cr (3,69,12,764) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,125
2nd Dose
1,00,67,547
Precaution Dose
57,45,080
FLWs
1st Dose
1,84,24,461
2nd Dose
1,76,29,595
Precaution Dose
1,04,36,337
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,69,12,764
2nd Dose
2,39,83,173
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,05,19,574
2nd Dose
4,90,38,764
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,83,57,087
2nd Dose
50,22,61,478
Precaution Dose
32,40,839
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,65,296
2nd Dose
19,36,55,549
Precaution Dose
27,01,464
Over 60 years
1st Dose
12,72,78,124
2nd Dose
12,09,71,795
Precaution Dose
2,47,23,145
Precaution Dose
4,68,46,865
Total
1,97,98,21,197
India’s Active Caseload currently stands at 1,13,864. Active cases now constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.53%. 13,958 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,79,477.
16,135 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,32,978 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.39 Cr (86,39,99,907) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.74% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.85%.