হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.৩২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৯,৩১৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৯২৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৬৭% ওইরি
21 JUN 2022 9:33AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.৩২ (১,৯৬,৩২,৪৩,০০৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৩,৫৮,২৬৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৮ (৩,৫৮,১৯,১২১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৮৩৪৯
অনিশুবা দোজ
১০০৫৬৮৮২
প্রিকোসন দোজ
৫৫৪১২৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২২১৫৯
অনিশুবা দোজ
১৭৬১৩০৩০
প্রিকোসন দোজ
৯৬৬৬৮২৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৫৮১৯১২১
অনিশুবা দোজ
২১২৯৬১৪২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬০১২৮৩৩৫
অনিশুবা দোজ
৪৭৮৩২৯৪৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৭৯২২৫৫১
অনিশুবা দোজ
৪৯৮১৭৩০৪৪
প্রিকোসন দোজ
২০৮৭৫৫৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৩৯০২৭৪
অনিশুবা দোজ
১৯২৭২৫১১৬
প্রিকোসন দোজ
২১২৫২৮১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭২০৯০০০
অনিশুবা দোজ
১২০৩৩৩০৯৮
প্রিকোসন দোজ
২২৪৯২০২১
প্রিকোসন দোজ
৪,১৯,১২,৯৫৫
অপুনবা
১,৯৬,৩২,৪৩,০০৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৯,৩১৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,২৯৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,১৫,১৯৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৯২৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৮৮,৬৪১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৮৫ (৮৫,৮৫,২৬,৮৫৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.32 Cr
Over 3.58 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 79,313
9,923 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.61%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.67%
21 JUN 2022 9:33AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.32 Cr (1,96,32,43,003) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,53,58,263 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.58 Cr (3,58,19,121) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10408349
2nd Dose
10056882
Precaution Dose
5541271
FLWs
1st Dose
18422159
2nd Dose
17613030
Precaution Dose
9666829
Age Group 12-14 years
1st Dose
35819121
2nd Dose
21296142
Age Group 15-18 years
1st Dose
60128335
2nd Dose
47832947
Age Group 18-44 years
1st Dose
557922551
2nd Dose
498173044
Precaution Dose
2087553
Age Group 45-59 years
1st Dose
203390274
2nd Dose
192725116
Precaution Dose
2125281
Over 60 years
1st Dose
127209000
2nd Dose
120333098
Precaution Dose
22492021
Precaution Dose
4,19,12,955
Total
1,96,32,43,003
India’s Active Caseload currently stands at 79,313. Active cases now constitute 0.18% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.61%. 7,293 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,15,193.
9,923 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,88,641 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.85 Cr (85,85,26,854) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.67% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.55%.