Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.18 Cr
Over 3.57 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 76,700
12,781 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.61%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.62%
20 JUN 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.18 Cr (1,96,18,66,707) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,53,18,438 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.57 Cr (3,57,40,210) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,284
2nd Dose
1,00,55,909
Precaution Dose
55,24,826
FLWs
1st Dose
1,84,21,947
2nd Dose
1,76,11,502
Precaution Dose
96,04,841
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,57,40,210
2nd Dose
2,10,68,599
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,00,95,187
2nd Dose
4,77,30,214
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,78,89,638
2nd Dose
49,77,92,394
Precaution Dose
20,33,015
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,85,105
2nd Dose
19,26,40,769
Precaution Dose
20,94,526
Over 60 years
1st Dose
12,72,04,157
2nd Dose
12,02,74,206
Precaution Dose
2,22,91,378
Precaution Dose
4,15,48,586
Total
1,96,18,66,707
India’s Active Caseload currently stands at 76,700. Active cases now constitute 0.18% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.61%. 8,537 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,07,900.
12,781 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,96,050 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.81 Cr (85,81,37,713) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.62% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.32%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.১৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৬,৭০০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৭৮১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৬২% ওইরি
20 JUN 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.১৮ (১,৯৬,১৮,৬৬,৭০৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৩,১৮,৪৩৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৭ (৩,৫৭,৪০,২১০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,২৮৪
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৫,৯০৯
প্রিকোসন দোজ
৫৫,২৪,৮২৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২১,৯৪৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১১,৫০২
প্রিকোসন দোজ
৯৬,০৪,৮৪১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৭,৪০,২১০
অনিশুবা দোজ
২,১০,৬৮,৫৯৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০০,৯৫,১৮৭
অনিশুবা দোজ
৪,৭৭,৩০,২১৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৮,৮৯,৬৩৮
অনিশুবা দোজ
৪৯,৭৭,৯২,৩৯৪
প্রিকোসন দোজ
২০,৩৩,০১৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৮৫,১০৫
অনিশুবা দোজ
১৯,২৬,৪০,৭৬৯
প্রিকোসন দোজ
২০,৯৪,৫২৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,০৪,১৫৭
অনিশুবা দোজ
১২,০২,৭৪,২০৬
প্রিকোসন দোজ
২,২২,৯১,৩৭৮
প্রিকোসন দোজ
৪,১৫,৪৮,৫৮৬
অপুনবা
১,৯৬,১৮,৬৬,৭০৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৬,৭০০তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৮%ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৫৩৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,০৭,৯০০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৭৮১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৯৬,০৫০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৮১ (৮৫,৮১,৩৭,৭১৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি