Ministry of Parliamentary Affairs
Ministry of Parliamentary Affairs organizes Yoga Workshop As part of Azadi ka Amrit Mahostava & 8th International Yoga Day
Yoga Reduces Stress and Enhance Efficiency in Daily Life : Shri Satya Prakash ,Additional Secretary
16 JUN 2022 4:06PM by PIB Delhi
On the occasion of Azadi ka Amrit Mahostava and 8th International Yoga Day, a Yoga Workshop was organized by the Ministry of Parliamentary Affairs under the guidance of Yoga Guru Dr. Surakshit Goswami on 15th June, 2022 at Parliament House Annexe, New Delhi. Dr. Satya Prakash, Additional Secretary, Ministry of Parliamentary Affairs inaugurated the workshop and introducing Dr. Surakshit Goswami, highlighted the importance of Yoga in our daily lives.
Dr. Surakshit Goswami guided all the officers and employees of the ministry to practice yoga and pranayama and imparted information about increasing work efficiency by reducing stress through yoga activity during office hours.
Dr.Satya Prakash, Additional Secretary, Smt. Suman Bara, Director and all other officers/staff of the Ministry participated in the workshop.

পার্লিয়ামেন্তরী এফিয়র্স মন্ত্রালয়
অজাদি কা অমৃত মহোৎসব অমসুং ৮শুবা মালেমগী য়োগা নুমিৎকী শরুক অমা ওইনা পার্লিয়ামেন্তরি এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা য়োগা ৱার্কশোপ পাংথোকখ্রে
য়োগনা নোংমগী পুন্সিদা ৱাবা হন্থহল্লি অমসুং থবক ফজনা পাংথোকপা হেনগৎহল্লি: এদিসনেল সেক্রেতরি শ্রী সত্যা প্রকাস
16 JUN 2022 4:06PM by PIB Imphal
জুন ১৫, ২০২২দা নিউ দিল্লিগী পর্লিয়ামেন্ত হাওস এন্নেক্সতা য়োগা গুরু দোক্তর সুরক্ষিৎ গোশ্বামিগী লমজিং মখাদা অজাদি কা অমৃত মহোৎসব অমসুং ৮শুবা মালেমগী য়োগা নুমিৎকী শরুক অমা ওইনা পার্লিয়ামেন্তরি এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা য়োগা ৱার্কশোপ পাংথোকখ্রে। পর্লিয়ামেন্তরি এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী এদিসনেল সেক্রেতরি দোক্তর সত্যা প্রকাসনা ৱার্কসোপ অদু হৌদোকখি অমসুং দোক্তর সুরক্ষিৎ গোশ্বামিনা ঐখোয়গী নুংতিগী পুন্সিদা য়োগগী মরুওইবগী মতাংদা পাউদমখি।
দোক্তর সুরক্ষিৎ গোশ্বামিনা মিনিস্ত্রিগী ওফিসারশিং অমসুং ইমপ্লোয়ি খুদিংমক য়োগা শানবা অমসুং প্রানায়ম পাংথোকপগী মতাংদা লমজিং-লমতাকখি অমসুং ওফিস মতমদা য়োগা শানদুনা অৱাবা হন্থহন্দুনা থবক ফজনা পাংথোকপা হেনগৎহন্নবগী মতাংদা শন্দোক্না তাকখি।
ৱার্কশোপ অদুদা এদিসনেল সেক্রেতরি দোক্তর সত্যা প্রকাস, দিরেক্তর শ্রীমতি সুমন বারা অমসুং মিনিস্ত্রিগী অতোপ্পা ওফিসারশিং অমসুং স্তাপশিং শরুক য়াখি।