Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 195.35 Cr
Over 3.52 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 50,548
6,594 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.67%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.32%
14 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 195.35 Cr (1,95,35,70,360) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,50,79,283 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.52 Cr (3,52,45,234) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,856
2nd Dose
1,00,51,278
Precaution Dose
54,28,444
FLWs
1st Dose
1,84,20,877
2nd Dose
1,76,03,428
Precaution Dose
92,63,066
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,52,45,234
2nd Dose
1,97,20,704
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,99,04,925
2nd Dose
4,71,15,299
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,76,90,388
2nd Dose
49,55,27,099
Precaution Dose
16,04,137
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,51,704
2nd Dose
19,21,33,694
Precaution Dose
18,65,658
Over 60 years
1st Dose
12,71,75,680
2nd Dose
11,99,15,033
Precaution Dose
2,11,45,856
Precaution Dose
3,93,07,161
Total
1,95,35,70,360
India’s Active Caseload currently stands at 50,548. Active cases now constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.67%. 4,035 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,61,370.
6,594 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,21,873 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.54 Cr (85,54,30,752) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.32% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.05%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৫.৩৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫২ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৫৪৮ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৫৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৭%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৩২% ওইরি
14 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৫.৩৫ (১,৯৫,৩৫,৭০,৩৬০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫০,৭৯,২৮৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫২ (৩,৫২,৪৫,২৩৪) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৮৫৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫১,২৭৮
প্রিকোসন দোজ
৫৪,২৮,৪৪৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,৮৭৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,০৩,৪২৮
প্রিকোসন দোজ
৯২,৬৩,০৬৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫২,৪৫,২৩৪
অনিশুবা দোজ
১,৯৭,২০,৭০৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৯,০৪,৯২৫
অনিশুবা দোজ
৪,৭১,১৫,২৯৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৬,৯০,৩৮৮
অনিশুবা দোজ
৪৯,৫৫,২৭,০৯৯
প্রিকোসন দোজ
১৬,০৪,১৩৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৫১,৭০৪
অনিশুবা দোজ
১৯,২১,৩৩,৬৯৪
প্রিকোসন দোজ
১৮,৬৫,৬৫৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৭৫,৬৮০
অনিশুবা দোজ
১১,৯৯,১৫,০৩৩
প্রিকোসন দোজ
২,১১,৪৫,৮৫৬
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৩,০৭,১৬১
অপুনবা
১,৯৫,৩৫,৭০,৩৬০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৫৪৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,০৩৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৬১,৩৭০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৫৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২১,৮৭৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৫৪ (৮৫,৫৪,৩০,৭৫২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৩২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৫%ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।