হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৫.১৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,৯৯৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.২১% ওইরি
13 JUN 2022 9:10AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৫.১৯ (১,৯৫,১৯,৮১,১৫০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫০,৫৬,৩৬৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫১ (৩,৫১,৪৮,২৮৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৭৬৪
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫০,২০৯
প্রিকোসন দোজ
৫৪,১১,০৩৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,৭৩১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,০১,৫৯১
প্রিকোসন দোজ
৯২,১৪,০২৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫১,৪৮,২৮৬
অনিশুবা দোজ
১,৯৪,৭২,৭৬২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৮,৬৫,৫৪৫
অনিশুবা দোজ
৪,৭০,০০,৮০৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৬,৪৬,৪১৮
অনিশুবা দোজ
৪৯,৫০,৫৩,৯৮৪
প্রিকোসন দোজ
১৫,৩৯,২৬৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৪৪,৮৬৩
অনিশুবা দোজ
১৯,২০,২৪,৪৪৫
প্রিকোসন দোজ
১৮,২৫,০৯৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৬৭,৮৫৩
অনিশুবা দোজ
১১,৯৮,৪০,৬৪৩
প্রিকোসন দোজ
২,০৯,৪৫,৮২৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৮৯,৩৫,২৫১
অপুনবা
১,৯৫,১৯,৮১,১৫০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,৯৯৫দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৫৯২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৫৭,৩৩৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৪৯,৪১৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৫১ (৮৫,৫১,০৮,৮৭৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.২১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.২৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 195.19 Cr
Over 3.51 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 47,995
8,084 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.68%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 2.21%
13 JUN 2022 9:10AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 195.19 Cr (1,95,19,81,150) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,50,56,366 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.51 Cr (3,51,48,286) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,764
2nd Dose
1,00,50,209
Precaution Dose
54,11,036
FLWs
1st Dose
1,84,20,731
2nd Dose
1,76,01,591
Precaution Dose
92,14,027
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,51,48,286
2nd Dose
1,94,72,762
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,98,65,545
2nd Dose
4,70,00,805
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,76,46,418
2nd Dose
49,50,53,984
Precaution Dose
15,39,266
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,44,863
2nd Dose
19,20,24,445
Precaution Dose
18,25,095
Over 60 years
1st Dose
12,71,67,853
2nd Dose
11,98,40,643
Precaution Dose
2,09,45,827
Precaution Dose
3,89,35,251
Total
1,95,19,81,150
India’s Active Caseload currently stands at 47,995. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.68%. 4,592 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,57,335.
8,084 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,49,418 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.51 Cr (85,51,08,879) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.21% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.24%.