হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
05 JUN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.০৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৪,০৫২ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬১৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,২৮,০৭৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,২৭০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.০৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.১৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,১৩,৬৯৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 JUN 2022 9:11AM by PIB Delhi
194.09 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 24,052
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.73%
2,619 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,28,073
4,270 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.03%)
Weekly Positivity Rate (0.84%)
85.26 cr Total Tests conducted so far; 4,13,699 tests conducted in the last 24 hours