হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
01 JUN 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৫৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৩৮৬ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৪% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২৩৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,১৭,৮১০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭৪৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.০৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৫,৩১৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 JUN 2022 9:09AM by PIB Delhi
193.57 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,386
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,236 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,17,810
2,745 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.60%)
Weekly Positivity Rate (0.63%)
85.08 cr Total Tests conducted so far; 4,55,314 tests conducted in the last 24 hours