হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
27 MAY 2022 9:20AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.৯৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৮১৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২৯৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,০৭,১৭৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৮৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৬৫,৮৪০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 MAY 2022 9:20AM by PIB Delhi
192.97 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,814
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,296 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,07,177
2,710 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.58%)
Weekly Positivity Rate (0.52%)
84.88 cr Total Tests conducted so far; 4,65,840 tests conducted in the last 24 hours