হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯২.৩৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.২৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৪,৮৩২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০২২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৪৯% ওইরি
23 MAY 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯২.৩৮ (১,৯২,৩৮,৪৫,৬১৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪২,৩৮,৬১৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.২৮ (৩,২৮,৯৮,৫৭০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৫৪৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩৪,৭২৫
প্রিকোসন দোজ
৫১,২০,৯৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৮,২৮৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৭৪,৫১২
প্রিকোসন দোজ
৮৪,২১,৮৭৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,২৮,৯৮,৫৭০
অনিশুবা দোজ
১,৪২,০৯,৫৮৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯১,৯৬,৭৬৮
অনিশুবা দোজ
৪,৪৮,৬৮,৮৪৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৮,৬১,১২৪
অনিশুবা দোজ
৪৮,৭৪,০৫,১৩৩
প্রিকোসন দোজ
৫,৯৯,৬৯০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,৯৭,২০৬
অনিশুবা দোজ
১৯,০২,৫১,১৫০
প্রিকোসন দোজ
১১,৮৪,৯৮২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৫৪,২৩৩
অনিশুবা দোজ
১১,৮৬,১৯,৩২১
প্রিকোসন দোজ
১,৭৫,২২,১৩৪
প্রিকোসন দোজ
৩,২৮,৪৯,৬১১
অপুনবা
১,৯২,৩৮,৪৫,৬১৫
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৪,৮৩২ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৯৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৯৯,১০২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০২২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৯৪,৮১২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৭০ (৮৪,৭০,৯২,২২৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 192.38 Cr
Over 3.28 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 14,832
2,022 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.49%
23 MAY 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 192.38 Cr (1,92,38,45,615) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,42,38,619 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.28 Cr (3,28,98,570) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,543
2nd Dose
1,00,34,725
Precaution Dose
51,20,932
FLWs
1st Dose
1,84,18,286
2nd Dose
1,75,74,512
Precaution Dose
84,21,873
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,28,98,570
2nd Dose
1,42,09,586
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,91,96,768
2nd Dose
4,48,68,847
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,68,61,124
2nd Dose
48,74,05,133
Precaution Dose
5,99,690
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,97,206
2nd Dose
19,02,51,150
Precaution Dose
11,84,982
Over 60 years
1st Dose
12,70,54,233
2nd Dose
11,86,19,321
Precaution Dose
1,75,22,134
Precaution Dose
3,28,49,611
Total
1,92,38,45,615
India’s Active Caseload currently stands at 14,832. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,099 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,99,102.
2,022 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,94,812 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.70 Cr (84,70,92,226) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.49% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.69%.