Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 MAY 2022 9:26AM by PIB Delhi
192.12 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,996
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,346 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,94,801
2,323 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.47%)
Weekly Positivity Rate (0.51%)
84.63 cr Total Tests conducted so far; 4,99,382 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেত
21 MAY 2022 9:26AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.১২ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৯৯৬ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
হৌজিক্কী ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৩৪৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৯৪,৮০১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩২৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৬৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৯৯,৩৮২ তৌখি