হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
13 MAY 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.৯৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৬০৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,২৯৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৭৩,৪৬০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৪১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.২৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮৬,৬২৮ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 MAY 2022 9:10AM by PIB Delhi
190.99 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,604
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,295 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,73,460
2,841 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.58%)
Weekly Positivity Rate (0.69%)
84.29 cr Total Tests conducted so far; 4,86,628 tests conducted in the last 24 hours