হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
10 MAY 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.৫০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৬৩৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,০৪৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৬৩,৯৪৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২৮৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.১৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮৪,৮৪৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 MAY 2022 9:08AM by PIB Delhi
190.50 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,637
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,044 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,63,949
2,288 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.47%)
Weekly Positivity Rate (0.79%)
84.15 cr Total Tests conducted so far; 4,84,843 tests conducted in the last 24 hours