হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 MAY 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.৩৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২০,৪০৩ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৪১০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৬০,৯০৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২০৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.১০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৩৬,৭৭৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 MAY 2022 9:13AM by PIB Delhi
190.34 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 20,403
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,410 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,60,905
3,207 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.95%)
Weekly Positivity Rate (0.82%)
84.10 cr Total Tests conducted so far; 3,36,776 tests conducted in the last 24 hours