হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
06 MAY 2022 9:19AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৯.৮১৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৬৮৮ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৫৪৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৫১,২৪৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৫৪৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৯৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৬৫,৯১৮ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 MAY 2022 9:19AM by PIB Delhi
189.81 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,688
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,549 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,51,248
3,545 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.76%)
Weekly Positivity Rate (0.79%)
83.98 cr Total Tests conducted so far; 4,65,918 tests conducted in the last 24 hours