হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৯.৪১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৯৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,১৩৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭১% ওইরি
03 MAY 2022 9:40AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৯.৪১ (১,৮৯,৪১,৬৮,২৯৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৪,৩০,৮৬৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৯৪ (২,৯৪,৩০,৭৫৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৫৩৬৬
অনিশুবা দোজ
১০০১৯০৮৫
প্রিকোসন দোজ
৪৮৪৩৮৮৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৬১৩১
অনিশুবা দোজ
১৭৫৪৩৯৮৭
প্রিকোসন দোজ
৭৭২০৯৭৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৯৪৩০৭৫৪
অনিশুবা দোজ
৭৯৫৬৩১৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮৫৪৫০৯০
অনিশুবা দোজ
৪২৬০২৪৭৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৮৪৮৩৫৯
অনিশুবা দোজ
৪৭৯৩৯৩৪৭৫
প্রিকোসন দোজ
১৯৬৬৩৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৯৪৬৭১৯
অনিশুবা দোজ
১৮৮২৭৪৪৯৩
প্রিকোসন দোজ
৬৩৩৯৬৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৮৪৪৬৭
অনিশুবা দোজ
১১৭৩০৭১৪৩
প্রিকোসন দোজ
১৫১৯৮৯৬৭
প্রিকোসন দোজ
২,৮৫,৯৪,৪৩৪
অপুনবা
১,৮৯,৪১,৬৮,২৯৫
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৯,১৩৭দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৯১১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৪১,৮৮৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,১৯,৫৫২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৮৬ (৮৩,৮৬,২৮,২৫০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 189.41 Cr
Over 2.94 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,137
2,568 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.71%
03 MAY 2022 9:40AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 189.41 Cr (1,89,41,68,295) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,34,30,863 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.94 Cr (2,94,30,754) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10405366
2nd Dose
10019085
Precaution Dose
4843888
FLWs
1st Dose
18416131
2nd Dose
17543987
Precaution Dose
7720974
Age Group 12-14 years
1st Dose
29430754
2nd Dose
7956319
Age Group 15-18 years
1st Dose
58545090
2nd Dose
42602473
Age Group 18-44 years
1st Dose
555848359
2nd Dose
479393475
Precaution Dose
196637
Age Group 45-59 years
1st Dose
202946719
2nd Dose
188274493
Precaution Dose
633968
Over 60 years
1st Dose
126884467
2nd Dose
117307143
Precaution Dose
15198967
Precaution Dose
2,85,94,434
Total
1,89,41,68,295
India’s Active Caseload currently stands at 19,137. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,911 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,41,887.
2,568 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,19,552 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.86 Cr (83,86,28,250) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.71% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.61%.