হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
02 MAY 2022 9:20AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৯.২৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৫০০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৭২৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৩৮,৯৭৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১৫৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.০৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৮২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৯৫,৫৮৮ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 MAY 2022 9:20AM by PIB Delhi
189.23 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,500
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,723 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,38,976
3,157 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.07%)
Weekly Positivity Rate (0.70%)
83.82 cr Total Tests conducted so far; 2,95,588 tests conducted in the last 24 hours