হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
22 APR 2022 9:44AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৭.২৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৪,২৪১ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৫৮৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৫,১৬,০৬৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ২,৪৫১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৪৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৩৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৪,৪৮,৯৩৯ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 APR 2022 9:44AM by PIB Delhi
187.26 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,241
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,589 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,16,068
2,451 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.55%)
Weekly Positivity Rate (0.47%)
83.38 cr Total Tests conducted so far; 4,48,939 tests conducted in the last 24 hours