হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
14 APR 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৬.২২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,০৫৮ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮১৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,০৬,২২৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০০৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.০৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩৪,৮৭৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 APR 2022 9:17AM by PIB Delhi
186.22 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,058
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
818 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,06,228
1,007 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.23%)
Weekly Positivity Rate (0.25%)
83.08 cr Total Tests conducted so far; 4,34,877 tests conducted in the last 24 hours