হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৬.০৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৩২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১০,৮৭০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৮৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৪% ওইরি
13 APR 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৬.০৭ (১,৮৬,০৭,০৬,৪৯৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৫,৮১,৭৩৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৩২ (২,৩২,২৫,৩৮১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ৪৫,২৮৯ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪২১৫
অনিশুবা দোজ
১০০০৬৫৫৪
প্রিকোসন দোজ
৪৫৬২৮১৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৪০৭৮
অনিশুবা দোজ
১৭৫২৩০২১
প্রিকোসন দোজ
৭০৬৪৫৬০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৩২২৫৩৮১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৭৫৪৩৮৫
অনিশুবা দোজ
৩৯৯৪০৫২৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫১৪০০১২
অনিশুবা দোজ
৪৭১২৩৫০৪৯
প্রিকোসন দোজ
৯৯২১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮৩৪৩০১
অনিশুবা দোজ
১৮৬৪৯০৯৬৭
প্রিকোসন দোজ
৩৫৩৬৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮০১৮৬৭
অনিশুবা দোজ
১১৬১৬৫৬৬৭
প্রিকোসন দোজ
১৩০৯৭৮১২
প্রিকোসন দোজ
২,৪৭,৭০,৪৭৫
অপুনবা
১,৮৬,০৭,০৬,৪৯৯
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১০,৮৭০ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,০৮১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০৫,৪১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৮৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২৯,৩২৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৪৯ (৭৯,৪৯,৫৪,৫২৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 186.07 Cr
Over 2.32 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 10,870
1,088 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.24%
13 APR 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 186.07 Cr (1,86,07,06,499) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,25,81,738 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.32 Cr (2,32,25,381) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 45,289 precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404215
2nd Dose
10006554
Precaution Dose
4562814
FLWs
1st Dose
18414078
2nd Dose
17523021
Precaution Dose
7064560
Age Group 12-14 years
1st Dose
23225381
Age Group 15-18 years
1st Dose
57754385
2nd Dose
39940527
Age Group 18-44 years
1st Dose
555140012
2nd Dose
471235049
Precaution Dose
9921
Age Group 45-59 years
1st Dose
202834301
2nd Dose
186490967
Precaution Dose
35368
Over 60 years
1st Dose
126801867
2nd Dose
116165667
Precaution Dose
13097812
Precaution Dose
2,47,70,475
Total
1,86,07,06,499
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 10,870 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,081 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,05,410.
1,088 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,29,323 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.49 Cr (79,49,54,525) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly Positivity Rate too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.24% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.25%.