Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 APR 2022 9:18AM by PIB Delhi
185.90 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 10,889
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
946 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,04,329
796 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.20%)
Weekly Positivity Rate (0.24%)
79.45 cr Total Tests conducted so far; 4,06,251 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
12 APR 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৫.৯০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১০,৮৮৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯৪৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,০৪,৩২৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭৯৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৯.৪৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,০৬,২৫১ তৌখি