হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
11 APR 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৫.৭৪ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,০৫৮ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৯২৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৫,০৩,৩৮৩দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৮৬১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৩২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৪১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ২,৭১,২১১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 APR 2022 9:14AM by PIB Delhi
185.74 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,058
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
929 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,03,383
861 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.32%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
79.41 cr Total Tests conducted so far; 2,71,211 tests conducted in the last 24 hours