হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
06 APR 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৫.০৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,৮৭১ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,১৯৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৯৭,৫৬৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৮৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৯.২০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮১,৩৭৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 APR 2022 9:16AM by PIB Delhi
185.04 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,871
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,198 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,97,567
1,086 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.23%)
Weekly Positivity Rate (0.22%)
79.20 cr Total Tests conducted so far; 4,81,374 tests conducted in the last 24 hours