হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
28 MAR 2022 8:53AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৩.২৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৮৫৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৫৬৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৮৩,৮২৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৭৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩২,৩৮৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 MAR 2022 8:53AM by PIB Delhi
183.26 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,859
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,567 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,83,829
1,270 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.29%)
Weekly Positivity Rate (0.26%)
78.73 cr Total Tests conducted so far; 4,32,389 tests conducted in the last 24 hours