হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
25 MAR 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮২.৫৫ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২১,৫৩০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৪৯৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৭৮,০৮৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৮৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৫৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৬,৯১,৪২৫ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 MAR 2022 9:09AM by PIB Delhi
182.55 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 21,530
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,499 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,78,087
1,685 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.24%)
Weekly Positivity Rate (0.33%)
78.56 cr Total Tests conducted so far; 6,91,425 tests conducted in the last 24 hours